Leo's Snuffelschuur

Leo's Snuffelschuur is een Kringloopwinkel gelegen aan Uitingstraat 32A in Kerkdriel.

Meer informatie over Leo's Snuffelschuur in Kerkdriel

Leo's Snuffelschuur is een Kringloopwinkel gelegen in Kerkdriel op Uitingstraat 32A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Leo's Snuffelschuur is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Leo's Snuffelschuur neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Kerkdriel? Dan ben je bij Leo's Snuffelschuur op de juiste plek. Bij Leo's Snuffelschuur kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Uitingstraat 32A in Kerkdriel. Je kan Leo's Snuffelschuur telefonisch bereiken op: 31 6 27614345 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Leo's Snuffelschuur hebben ze alles.

Wil je weten wat Leo's Snuffelschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leo's Snuffelschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leo's Snuffelschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leo's Snuffelschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Leo’s Snuffelschuur

Bezoekers bekeken ook