Stichting Kringloop de Kempen

Stichting Kringloop de Kempen is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester Mollaan 50 in Waalre.

Meer informatie over Stichting Kringloop de Kempen in Waalre

Stichting Kringloop de Kempen is een Kringloopwinkel gelegen in Waalre op Burgemeester Mollaan 50.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kringloop de Kempen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kringloop de Kempen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Waalre? Dan ben je bij Stichting Kringloop de Kempen op de juiste plek. Bij Stichting Kringloop de Kempen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Burgemeester Mollaan 50 in Waalre. Je kan Stichting Kringloop de Kempen telefonisch bereiken op: 31 40 254 4334 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopdekempen.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kringloop de Kempen hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kringloop de Kempen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloop de Kempen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloop de Kempen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloop de Kempen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kringloop de Kempen

Bezoekers bekeken ook