Leer alles over de wereld van research chemicals

Research chemicals, voor de ene een bekend begrip en voor de ander complete wartaal. Wat zijn research chemicals nou eigenlijk? Wat zijn voorbeelden van research chemicals? Welke verschillende research chemicals zijn er? Als jij jezelf kan vinden in deze vragen dan is deze blog absoluut iets voor jou. We gaan, door een paar chemicals met elkaar te vergelijken samen leren over de wereld van research chemicals!

Wat zijn research chemicals?

Research chemicals zijn synthetische stoffen en middelen die gemaakt worden voor onderzoeksdoeleinden. Deze nieuwe psychoactieve stoffen zijn doorgaans legaal in Nederland om aan te schaffen voor onderzoeksdoeleinden. De meeste research chemicals zijn namelijk niet meegenomen in de Opiumwet, maar wel in de Warenwet. Anno 2022 is er een breed spectrum aan mogelijke onderzoeken die gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan voorbeelden als 4-FMA, cannabinoide, capsules en 2F-Ketamine Kristalpoeder.

Veel Research Chemicals hebben van nature een plantaardige oorsprong, doordat de stoffen origineel voorkomen in de natuur. Wetenschappers hebben manieren gevonden om deze natuurlijke stoffen te recreëren in een lab op synthetische wijze. Maar wat is eigenlijk de meest toonaangevende research chemicals van dit moment?

research chemicals

a-PiHP

a PiHP, ook wel α-pyrrolidinoisohexanofenon genoemd, is een research chemical uit de cathinone groep. A PiHP is een research chemical van hoge kwaliteit waardoor de researchmogelijkheden verzekerd een goed resultaat bieden. Uit onderzoek blijkt dat deze research chemicals stoffen bevatten die leiden tot een mogelijk euforisch en sociaal gevoel met een mogelijkheid tot lustopwekking. Daarnaast kan het ook voorkomen, volgens onderzoek, dat A PiHP een hallucinerend effect op wekt. Vaak wordt a-PiHP vergeleken met chemische samenstellingen zoals cocaïne, MDMA of methamfetamine. De effecten blijken kort maar krachtig te zijn, wat tevens het denkproces van een persoon versneld.

Chemische structuur

Net zoals bij andere onderzoeksdoeleinden naar stoffen is ook de chemische structuur van a PiHP belangrijk. A PiHP is, zoals eerder benoemd, van de cathonine groep met een kern die gemaakt is van fenethylamine. Daarnaast heeft het twee koolstof substituties: De alfa-koolstof en de beta-koolstof. Aan de alfa-koolstof is een alkylgroep gekoppeld en aan de beta-koolstof is een ketongroep gekoppeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *