Kringloop Veads

Kringloop Veads is een Kringloopwinkel gelegen aan Boschweg 55 in Schijndel.

Meer informatie over Kringloop Veads in Schijndel

Kringloop Veads is een Kringloopwinkel gelegen in Schijndel op Boschweg 55.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop Veads is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop Veads neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Schijndel? Dan ben je bij Kringloop Veads op de juiste plek. Bij Kringloop Veads kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Boschweg 55 in Schijndel. Je kan Kringloop Veads telefonisch bereiken op: 31 6 36020230 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.veads.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop Veads hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop Veads verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Veads of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Veads? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Veads het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop Veads

Bezoekers bekeken ook