KLEDINGBANK MAXIMA

KLEDINGBANK MAXIMA is een Kringloopwinkel gelegen aan Molenraai 1 in Sappemeer.

Meer informatie over KLEDINGBANK MAXIMA in Sappemeer

KLEDINGBANK MAXIMA is een Kringloopwinkel gelegen in Sappemeer op Molenraai 1.

Op zoek naar een kringloopwinkel? KLEDINGBANK MAXIMA is een kringloop voor al je tweedehands spullen. KLEDINGBANK MAXIMA neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Sappemeer? Dan ben je bij KLEDINGBANK MAXIMA op de juiste plek. Bij KLEDINGBANK MAXIMA kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Molenraai 1 in Sappemeer. Je kan KLEDINGBANK MAXIMA telefonisch bereiken op: 31 6 48707204 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kledingbankmaxima.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij KLEDINGBANK MAXIMA hebben ze alles.

Wil je weten wat KLEDINGBANK MAXIMA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KLEDINGBANK MAXIMA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KLEDINGBANK MAXIMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KLEDINGBANK MAXIMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. KLEDINGBANK MAXIMA

Bezoekers bekeken ook