Steeds meer streaming diensten bieden ons de kans om onbeperkt te genieten van goede series, films en documentaires. De twee populairste streamingdiensten in ons land zijn Videoland en Netflix. Deze hebben een aanbod waar je u tegen zegt, maar verschillen ook weer veel van elkaar. Met deze tips weet jij precies voor welke streamingdienst jij gaat!

Streamingdienst Netflix

Netflix is een Amerikaanse streamingdienst met een groot aanbod van vooral Amerikaanse films en series. Het heeft zijn eigen producties: Netflix Originals, deze films en series zijn door Netflix zelf geproduceerd en zijn meteen via de dienst te zien.

Van eigen bodem

Videoland is een Nederlandse streamingdienst. Hier kijk je veel Nederlandse series en films, maar het aanbod internationale films en series is er ook heel groot. Videoland heeft een heleboel reality televisie en lifestyle documentaires. Net zoals Netflix, produceert Videoland ook eigen films en series. De Videoland Originals kun je als eerste zien op Videoland.

Videoland of Netflix: welke dienst past bij jou?

Wij snappen dat het lastig is om een keuze te maken tussen Videoland en Netflix. Daarom nemen wij de diensten graag met je door. Zo kun jij in het vervolg een betere keuze maken.

Het meest gebruiksvriendelijk

Zodra we een film of serie gaan kijken willen we gaan ontspannen, daarom wil je vast weten hoe makkelijk Videoland en Netflix nou eigenlijk werken. Er is bijna geen verschil te merken tussen de twee streamingdiensten. Ze zijn beiden op dezelfde apparaten te gebruiken en de apps werken snel. Je kunt met beide streamingdiensten streamen op je telefoon, tablet, televisie en computer.

Verschillende genres

De keuze is al snel gemaakt zodra je weet waar je het liefst naar kijkt. En daar zit het verschil in. Netflix is de dienst voor jou wanneer je van Amerikaanse films en series houdt. Liever Nederlandse films en series of goede reality televisie? Dan ben je bij Videoland aan het juiste adres.

Verschil in prijs

Videoland en Netflix werken beide met een abonnement die je elke maand kunt opzeggen. Zo zit je nergens aan vast. Qua kosten zijn er wel wat verschillen wanneer je naar beide streamingdiensten kijkt. Beide diensten hebben verschillende abonnementen waarvan de prijzen per abonnement verschillen. De prijzen van Videoland variëren van €4,99 per maand voor het basisabonnement en €9,99 voor het premium abonnement. Bij Netflix variëren de prijzen van Netflix basic voor €7,99 tot wel €13,99 voor het Netflix Premium account.

Welke dienst is beter?

Voor ons is het dus lastig te zeggen of Netflix of Videoland beter is. Beide diensten zijn fijn in gebruik en hebben dezelfde functies. Je kunt bij beiden makkelijk op verschillende apparaten kijken en streamen. Het verschil zit hem dus echt in de prijs en het aanbod series en films. Ben je in het bezit van een Videoland account en kom je er door middel van dit artikel achter dat je meer plezier uit Netflix haalt? Dan kun je gemakkelijk Videoland opzeggen met een hedendaagse opzegservice. Hopelijk weet jij door deze tips welke streamingdienst perfect voor jou is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *