Karcher stoomreiniger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Karcher stoomreiniger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Karcher stoomreinigers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle Karcher stoomreinigers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Alle vieze plekken in huis en daarbuiten worden weer schoon met een Karcher stoomreiniger. Met een stoomreiniger van Karcher hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van chemicaliën, beter voor het milieu maar ook voor jezelf. Wanneer je op zoek bent naar de geschikte Karcher stoomreiniger is het slim om van te voren te bedenken waarvoor je deze wilt gaan gebruiken.

Er zijn namelijk verschillende soorten Karcher stoomreinigers waaruit je kunt kiezen. Om het gemakkelijk te maken hebben we een top 5 Karcher stoomreinigers opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen.

1. Karcher SV 7 Premium

De Karcher SV 7 Premium is te gebruiken als stoomreiniger of als stofzuiger. Indien je dit apparaat gebruikt als stofzuiger zal al het vuil terechtkomen in het waterreservoir.

Het is een ideaal product voor mensen die last hebben van een stofallergie. Stof heeft bij dit model namelijk vrijwel geen kans om ergens tussen te glippen. Vanaf nu zal het geen probleem meer zijn om heel je huis perfect schoon te krijgen.

Combineer het stofzuigen met de stoomfunctie en al het vuil zal worden verwijderd van het schoongemaakte oppervlak. Dit oppervlak kan van alles zijn, van een harde vloer tot zelfs matrassen of ramen. Deze twee functies zijn apart van elkaar te bedienen met knoppen die zich op de handgreep bevinden.

Voor- en nadelen van de Karcher SV 7 Premium

Bij de Karcher SV 7 Premium krijg je onder andere een aantal verschillende opzetstukken meegeleverd. Om te beginnen een handsproeier, puntstraalsproeier, venstersproeier, een ronde borstel, vloerzuigmond, plintenzuigmond en de bekledingszuigmond.

Met deze opzetstukken kan je eenvoudig elk soort oppervlak schoon krijgen. Vervolgens, om alles in op te kunnen bergen, ontvang je een opbergzak. En als laatste, natuurlijk niet te vergeten, de handige handleiding voor verdere uitleg over dit apparaat om direct aan de slag te kunnen.

Vloerkleden zijn ook te reinigen met dit apparaat
Dankzij alle opzetstukken is het schoonmaken een eitje
Met de zuigfunctie kan je overtollig water wegzuigen
⨯ Dit model weegt 9,1 kilo en is zwaarder dan vergelijkbare modellen

2. Karcher SC 5 EasyFix Premium Iron Kit

De Karcher SC 5 EasyFix is een stoomreiniger en stoomstrijkijzer in een. Er worden veel verschillende accessoires bijgeleverd. Je hoeft dus alleen maar te kiezen wat je nodig hebt en het te monteren. Als je van plan bent dit model als stoomreiniger te gebruiken dan kan je gebruik maken van verschillende opzetstukken.

Voor vloeren kan je de harde vloer borstel gebruiken en voor tapijten de tapijt borstel. Met de overige borstels maak je eenvoudig de rest van het huis perfect schoon. Indien jegebruik wilt maken van de strijk functie, koppel je gemakkelijk je strijkijzer aan de stoomreiniger.

Voor- en nadelen van de Karcher SC 5 EasyFix

Bij de Karcher SC 5 EasyFix worden natuurlijk een aantal extra’s meegeleverd. Als eerste ontvang je een aantal opzetstukken die te gebruiken zijn bij het schoonmaken van bepaalde ondergronden. Om te beginnen zijn dat een aantal borstels. De harde vloeren borstel, tapijtborstel, vierkante borstel en een ronde borstel.

Daarnaast ontvang je nog twee sproeiers, de puntstraalsproeier en de hogedruksproeier.Vervolgens worden er verschillende verlengbuizen bijgeleverd om eenvoudig bij alle hoekjes en moeilijk gangbare plekken te kunnen poetsen.

Zoals hierboven al verteld zit er ook een stoomstrijkijzer bij inbegrepen. En als laatste natuurlijk een handleiding om direct aan de slag te kunnen met je huishoudelijke taken.

Beschikt over een extra strijkfunctie
Meerdere opzetstukken voor optimaal gebruik
Met dit product voltooi je eenvoudig meerdere huishoudelijke taken
⨯ De snoer van de SC 5 is niet op te rollen

3. Karcher SE 4.001

De Karcher SE 4.001 is een sproei-extractie reiniger waarmee je eenvoudig harde vloeren en tapijten schoonmaakt. Dit model is ook te gebruiken als nat- of droogzuiger, dankzij de meegeleverde accessoires is dit een multifunctioneel apparaat.

Wat maakt de Karcher SE 4.001 nou een sproei-extractie reiniger? Een sproei-extractie reiniger is een reiniger met een sproeier die tot de vezels in bekleding en tapijt kan komen.

Ook gaat drogen 50% sneller dan bij een stoomzuiger. Al deze handige opties maken dit apparaat ideaal voor het reinigen van je autobekleding of bijvoorbeeld een matras.

Wil je het apparaat gebruiken om droog vuil mee weg te krijgen, maak dan gebruik van de stofzak die er wordt bijgeleverd. Bent u van plan om nat/vochtig vuil te bestrijden, zal dat terecht komen in de 4 liter grote watertank.

Voor- en nadelen van de Karcher SE 4.001

Bij de Karcher SE 4.001 ontvang je allereerst de sproei-extractieslang en zuigmond. Daarnaast wordt er altijd een nat- en droog zuigmond meegeleverd, een plintenzuigmond en nog een bekledingszuigmond.

Vervolgens krijg je er een schuimstoffen filter en een filterzak bij. En natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding voor alle overige informatie over dit apparaat.

Perfect voor het reinigen van tapijt en bekleding
7,5 meter lange stroomkabel voor veel bewegingsruimte
Geschikt voor alle soorten vloeren en tapijten
⨯ Geleverd zonder accessoires voor het reinigen van sanitair

4. Karcher SE 5.100

De Karcher SE 5.100 is geschikt voor alle vloeren en tapijten die een diepe reiniging nodig hebben. Het water spuit met hoge druk op het oppervlak, waardoor al het vuil er tussenuit komt.

Dit vuil zuig je daarna eenvoudig op en komt vervolgens terecht in de watertank, waar maar liefst 4 liter in kan. Geurtjes, vet en vuil worden op deze manier zeer effectief aangepakt en je tapijt zal weer helemaal als nieuw zijn.

Dit model is ook te gebruiken als nat- droog zuiger, zonder dat je vooraf water hoeft te sproeien. Om dit mogelijk te maken haal je gemakkelijk de schoon watertank eraf. De tank voor het vuile water laat je erop zitten. Dit scheelt weer wat in het gewicht, waardoor hij zeer geschikt is voor langdurig gebruik.

Voor- en nadelen SE 5.100

Bij de Karcher SE 5.100 ontvang je natuurlijk nog een aantal handige extra’s. Als eerste ontvang je een sproei-extractie zuigmond en een slang met handgreep. Vervolgens een plintenzuigmond en een bekledingszuigmond om meerdere oppervlakken te kunnen reinigen.

Daarnaast een filterzak en een vlakfilter zodat al het vuil goed gefilterd kan worden. En als laatste maar niet meest onbelangrijke natuurlijk de toebehorende handleiding.

Een opbergruimte voor alle opzetstukken
Perfect voor alle soorten vloeren en tapijten
Diepe reiniging van tapijt en bekleding
⨯ De stroomkabel van 5 meter biedt weinig bewegingsruimte

5. Karcher SC2 Deluxe EasyFix

De Karcher SC2 Deluxe Easyfix is perfect voor het reinigen van harde vloeren, badkamer of het aanrecht. Dit apparaat is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Als de reiniger op temperatuur is zal er een groen lichtje gaan branden zodat je weet wanneer je kunt beginnen.

Een ander handige functionaliteit die het gebruik van deze reiniger eenvoudig maakt is de microvezeldoek om de vloermond.

Deze microvezeldoek glijdt soepel over het oppervlak en absorbeert al het vuil. Een sanitaire schoonmaak is ook mogelijk met dit apparaat. Omdat dit prachtige model onder hoge druk stoom spuit in alle hoekjes en gaatjes.

Voor- en nadelen SC2 Deluxe Easyfix

De Karcher SC2 Deluxe Easyfix wordt geleverd met een aantal handige items die het gebruik van dit apparaat een stuk makkelijker maken. Zo ontvang je een puntstraalsproeier en een kleine ronde borstel.

Om direct aan de slag te kunnen een microvezeldoek en een overtrek. Daarnaast krijg je er nog twee stoombuizen bij een de vloermondset. En natuurlijk niet te vergeten de handleiding met een uitgebreide uitleg.

De stoomkracht is handmatig in te stellen
Groot waterreservoir van 1 liter
Een groen lampje gaat branden als de reiniger warm is
⨯ Niet bij te vullen tijdens een schoonmaakklus

Meest gestelde vragen over Karcher stoomreinigers

Is er regelmatig een Karcher stoomreiniger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Karcher stoomreiniger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Karcher stoomreiniger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Karcher stoomreiniger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Karcher stoomreinigers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Karcher stoomreinigers beschikbaar is zetten we die direct in onze Karcher stoomreinigers review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Karcher stoomreinigers aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Karcher stoomreinigers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat zijn de beste Karcher stoomreiniger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Karcher stoomreiniger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Karcher stoomreiniger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Karcher stoomreiniger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Karcher stoomreinigers direct te vinden in onze top 5 Karcher stoomreinigers. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Karcher stoomreiniger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Karcher stoomreinigers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Karcher stoomreiniger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken