1. papierversnipperaar

Vergelijk de 10 beste papierversnipperaar van 2024

Laatst bijgewerkt: 5 dec. 2023

Bezorgd over je privacy?

Hier bij ons is het onze passie om mensen te helpen veilig te blijven. Daarom hebben we deze top 10 lijst samengesteld van de beste papiervernietigers op de markt. Zodat je erop kunt vertrouwen dat je documenten goed en veilig worden opgeruimd.

We weten dat het moeilijk kan zijn om het juiste product te vinden als er zoveel opties zijn. Maar maak je geen zorgen - wij dekken je. Ons team heeft al het moeilijke werk voor je gedaan, zodat je alleen nog maar de perfecte papiervernietiger voor jouw behoeften hoeft te kiezen.Ben jij op zoek naar een nieuwe papierversnipperaar maar weet je niet welke je moet kiezen? Daar helpen wij van Vergelijk-Gratis.nl je graag een handje bij. Tussen het ruime aanbod dat er is, is namelijk niet zo eenvoudig om de best geteste papierversnipperaar te vinden. 

Onze experts hebben een hoop ervaring in het vergelijken van papierversnipperaar. Wat is de beste papierversnipperaar voor jou?

Op deze pagina lees je onze top 10 beste papierversnipperaar reviews. 

Top 10 papierversnipperaar vergelijking

Ben jij benieuwd naar de best geteste papierversnipperaar? Neem snel een kijkje hieronder en vind een goede papierversnipperaar die bij jou past. 

We beginnen met onze top 3 beste papierversnipperaar die volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding hebben.

1. Leitz IQ Autofeed 100 Stille Papierversnipperaar P-5 Micro voor Thuiskantoor/Thuiswerkplek Invoer tot 100 A4 Vellen

Lees hier onze review over Leitz IQ Autofeed 100 Stille Papierversnipperaar P-5 Micro voor Thuiskantoor/Thuiswerkplek Invoer tot 100 A4 Vellen

Introductie van de Leitz IQ Autofeed 100 Silent Paper Shredder P-5 Micro for Home Office/Thu, de meest intelligente papiervernietiger op de markt. Deze volautomatische papiervernietiger is perfect voor kleine kantoren, omdat hij gemakkelijk een stapel van maximaal 100 A4-vellen tegelijk kan verwerken. Dankzij de unieke 'clean empyting'-functie kun je je stapel papier gewoon in de papiervernietiger leggen en het deksel sluiten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verwijderen van nietjes of paperclips. De Leitz IQ Autofeed 100 Silent Paper Shredder P-5 Micro for Home Office/Thu is ook ongelooflijk stil, met anti-jamming technologie en een continue werktijd van 20 minuten. Bovendien wordt hij geleverd met een ruime 34-liter opvangbak voor al je versnipperde papier. Tot slot is deze papiervernietiger eenvoudig te bedienen via het touchscreen en voldoet hij aan de AVG (Algemene Reg. Gegevensbescherming). Haal het meeste uit je papiervernietiging met de Leitz IQ Autofeed 100 Silent Paper Shredder P-5 Micro voor Thuiskantoor/Thuis.

2. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar P-3 Snippers Invoer tot 8 A4-Vel

Lees hier onze review over Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar P-3 Snippers Invoer tot 8 A4-Vel

De Rexel Momentum X308 papiervernietiger is ideaal voor thuis met zijn vermogen om meer te vernietigen! Deze machine versnippert tot 8 A4-vellen tegelijk met een continue invoertijd van 3 minuten. En niet te vergeten, hij versnippert papier ook tot P3 Cross Cut snippers van 5x42mm met een 15L opvangbak (100 A4 vellen).

3. Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 6 vel

Lees hier onze review over Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 6 vel

Ben je op zoek naar een papiervernietiger die betrouwbare veiligheid biedt voor je thuisomgeving? Zoek niet verder dan de Fellowes 6C. Deze krachtige cross-cut papiervernietiger kan 6 vellen A4 papier versnipperen tot deeltjes van 4 x 35 mm (DIN P-4), waardoor je documenten volledig onleesbaar worden. Maar de 6C stopt niet alleen bij papier - hij kan ook nietjes, creditcards en paperclips versnipperen. En met het gepatenteerde veiligheidsslot van Fellowes kun je er zeker van zijn dat de 6C niet per ongeluk wordt geactiveerd, zodat je gezin veilig is. Dus voor gemoedsrust en betrouwbare documentbeveiliging kies je de Fellowes 6C.

papierversnipperaar test

Ook als je keuze op een andere papierversnipperaar valt dan onze nummer 1 heb je nog steeds een goede papierversnipperaar. Onze experts hebben namelijk heel veel papierversnipperaar getest. Elke papierversnipperaar uit onze top 10 is een goede papierversnipperaar en kun je met een gerust hart bestellen.

Vergelijk ook eens deze producten:

4. alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met Opvangbak Oververhittingsbescherming Stil 230V 190W

Lees hier onze review over alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met Opvangbak Oververhittingsbescherming Stil 230V 190W

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame papiervernietiger voor je thuiskantoor of werkkamer, dan is de alpina Papiervernietiger/Creditcardvernietiger Stroken met Opvangbak Overver een prima keuze. Deze papiervernietiger kan snel en gemakkelijk documenten, creditcards en meer versnipperen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je vertrouwelijke informatie veilig blijft. Het versnipperde materiaal wordt opgevangen in een bak voor eenvoudige verwijdering. Met zijn compacte ontwerp neemt deze papiervernietiger minimale ruimte in op je bureaublad.

5. Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 1 | 190 W

Lees hier onze review over Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 1 | 190 W

Houd je bureau georganiseerd en gooi vertrouwelijke documenten veilig weg met de papiervernietiger van Nedis®. Deze papiervernietiger kan 6x A4 pagina's per keer verwerken, zodat je oude rekeningen, brieven en andere documenten snel kunt weggooien. De bak van 10 liter betekent dat je hem niet vaak hoeft te legen, en de DIN 1 veiligheidsnorm betekent dat je documenten veilig worden versnipperd. Neem geen risico met je vertrouwelijke informatie - versnipper ze met de papiervernietiger van Nedis.

6. BRASQ Papierversnipperaar PS200 P-1 norm 7 vel stroken 7 mm voor thuisgebruik

Lees hier onze reviews over BRASQ Papierversnipperaar PS200 P-1 norm 7 vel stroken 7 mm voor thuisgebruik

De PS200 P-1 standaard papiervernietiger van BRASQ is perfect voor thuisgebruik en versnippert snel en eenvoudig documenten met gevoelige informatie tot stroken van 7 mm breed. Dit handige apparaat heeft een verwerkingscapaciteit van 7 vel A4-papier per keer en beschikt ook over een opvangbak van 13 liter, wat betekent dat je je snippersessie niet hoeft te onderbreken om hem vaak te legen. De PS200 is ook zeer geschikt voor het vernietigen van cd's, dvd's en creditcards.

7. Fellowes Papiervernietiger Olie onderhoud voor papiervernietigers 355ml

Lees hier onze review over Fellowes Papiervernietiger Olie onderhoud voor papiervernietigers 355ml

Fellowes Papiervernietiger Olie Onderhoud voor papiervernietigers is een essentieel product om je papiervernietiger soepel te laten werken. Door het meselement regelmatig te smeren, weet je zeker dat je papiervernietiger altijd goed blijft functioneren en optimale prestaties blijft leveren. Met deze fles van 350 ml blijft je papiervernietiger goed gesmeerd en functioneert hij langdurig optimaal.

8. DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel 4 x 38 mm P4 11 liter Mat zwarte afwerking Ook creditcards Snipper model AVG-Proof

Lees hier onze review over DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel 4 x 38 mm P4 11 liter Mat zwarte afwerking Ook creditcards Snipper model AVG-Proof

De DESQ® 20009 papiervernietiger is het perfecte hulpmiddel om je persoonlijke informatie veilig te bewaren. Deze krachtige kleine machine kan tot 8 vellen papier tegelijk versnipperen, waardoor zelfs de meest gevoelige documenten snel worden verwerkt. Het snijformaat van 4 x 38 mm is perfect om je identiteit te beschermen, en de afvalbak van 11 liter betekent dat je hem niet voortdurend hoeft te legen. Bovendien staat de strakke matzwarte afwerking prachtig in elk thuiskantoor. Houd je gezin veilig en je geest gerust met de DESQ® 20009 papiervernietiger.

9. Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger Voor Thuis Kantoor

Lees hier onze review over Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger Voor Thuis Kantoor

Als je een papiervernietiger zoekt die al je documenten snel en gemakkelijk kan verwerken, zoek dan niet verder dan de Living Nine Paper Shredder. Deze krachtige machine is perfect voor elk thuiskantoor, en kan snel werk maken van stapels papier. De Living Nine papiervernietiger is gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudige aan/uit-schakelaar en een grote opening voor papier. Hij heeft ook een veiligheidsfunctie die voorkomt dat de messen beschadigd raken als er iets anders dan papier in wordt gevoerd. En als je klaar bent met versnipperen, kun je met de meegeleverde afvalbak je versnipperde papier gemakkelijk weggooien. Laat een rommelig bureau je er dus niet van weerhouden je werk gedaan te krijgen.

10. Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 2 | 190 W

Lees hier onze review over Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 2 | 190 W

Nedis' papiervernietiger voor 6x A4 pagina's - de perfecte oplossing om je bureau overzichtelijk te houden en extra veiligheid te garanderen bij het weggooien van brieven, documenten, facturen en zelfs bankpasjes. Met een handige capaciteit van 10 liter kan deze krachtige papiervernietiger veilig tot 6 A4-pagina's tegelijk vernietigen! Bedoeld om te voldoen aan de internationaal erkende veiligheidsnorm DIN 2, kun je erop vertrouwen dat je vertrouwelijke info veilig is. Met een indrukwekkend motorvermogen van 190 watt is dit product zowel snel als efficiënt in het versnipperen van papieren Geen zorgen meer over hoe je die gevoelige documenten vol met privé-informatie wegwerkt. Gemakkelijk te gebruiken en ongelooflijk krachtig - dit is de perfecte aanvulling voor elk kantoor of thuiswerkplek! Nu kun je je veilig voelen in de wetenschap dat alle kritieke documenten op de juiste manier worden vernietigd en voldoen aan de internationale DIN 2 normen voor een veilige verwijderingsmethode. Koop vandaag nog de 6x A4 papiervernietiger van Nedis en zorg ervoor dat je bureau opgeruimd en georganiseerd blijft, terwijl je extra veiligheidsmaatregelen toevoegt voor het weggooien van belangrijk papierwerk.

Een goede papierversnipperaar kopen

Heb jij de juiste papierversnipperaar kunnen vinden? Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Nu kan het zijn dat er voor jou toch niet de perfecte papierversnipperaar tussen zit. Dat kan altijd gebeuren. Daarom moedigen we iedereen altijd aan om naast onze top 10 beste papierversnipperaar vergelijking altijd zelf ook papierversnipperaar te vergelijken. De keuze voor de beste papierversnipperaar maak je uiteindelijk zelf. 

Lees alle reviews rustig door en vergelijk de papierversnipperaar onderling. We hebben gekozen voor papierversnipperaar in verschillende prijsklassen zodat er voor elk budget een goede papierversnipperaar te vinden is.

Conclusie papierversnipperaar vergelijken

Als je nog twijfelt of nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt je graag op welke manier dan ook. We hopen dat dit artikel nuttig was en wensen je veel succes met je aankoop.

  1. papierversnipperaar

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de papierversnipperaar

Vergelijk-Gratis.nl staat erom bekend de productreviews zo informatief en objectief mogelijk te houden! Voor elke dienst of product wordt een checklist afgegaan. Alle papierversnipperaar beoordelingen worden dus op dezelfde manieren benaderd en geschreven.

Op de checklist staan factoren zoals kwaliteit van het geteste papierversnipperaar product, de voor- en nadelen en de prijs. Ook wordt er gekeken naar meningen van gebruikers van het product of dienst.

Heb je vragen naar aanleiding van deze reviews? Laat het ons gerust weten.

Het is niet mogelijk om bij ons een papierversnipperaar te kopen. Wij zijn een vergelijkingswebsite, geen webshop. Wél hebben wij voor je uitgezocht bij welke webshops je de geteste papierversnipperaar kunt kopen. Klik op de groene knop onder de papierversnipperaar uit de top 10 om te worden doorgestuurd naar de webshop, hier kun je vervolgens de papierversnipperaar kopen.

Om een zo eerlijk mogelijke top 10 papierversnipperaar samen te stellen worden de papierversnipperaar zo objectief mogelijk getest door een checklist af te gaan. 

De punten op deze checklist zijn o.a:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs
  • Gebruikersbeoordelingen


Door deze factoren mee te nemen kunnen de Unknown goed met elkaar vergeleken worden door onze lezers.

De top 3 beste papierversnipperaar scoren in 2023 in onze ogen gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons daarmee de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Disclaimer: Op Vergelijk-Gratis.nl proberen we zo goed mogelijk de verschillende geteste papierversnipperaar te beschrijven maar smaken en budget kunnen verschillen. Wij krijgen geen financiële vergoeding om bepaalde papierversnipperaar hoger of juist lager te zetten in de top 10. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een papierversnipperaar koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop of verzending. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de webshop.

John Doe
John Doe

Hallo allemaal, ik ben Anita en ik ben al jaren als freelancer verbonden aan verschillende tijdschriften die zich bezighouden met het schijven van reviews over technische producten. Ik wil mijn kennis graag ook delen met jullie en jou op weg helpen met het kiezen van de juiste papierversnipperaar voor jezelf. Ik ben moeder van 3 meisjes en heb ook 2 hondjes en in mijn vrije tijd breng ik al mijn tijd door met mijn gezin en honden.

Gepubliceerd op: 26 okt. 2022