Hier is een gids voor het online spelen van Blackjack

dec 9, 2021 | 0 Reacties

Blackjack, dat gebaseerd is op strategie, is het meest geschikt voor diegenen die ervan houden om een ​​taak direct aan te gaan. Als live blackjack nieuw voor je is, lijkt het in het begin misschien overweldigend, maar we staan ​​op het punt om het leren spelen van live blackjack een fluitje van een cent te maken. Dat komt door onze uitgebreide en gemakkelijk te volgen beginnershandleiding voor online blackjack hieronder!

Blackjack tafel

Wat is het doel van blackjack?

Een veel voorkomend misverstand onder degenen die nog leren spelen blackjack online is dat het doel van het spel is om de andere spelers aan tafel te verslaan. Het zal je misschien verbazen te horen dat je uiteindelijke doel bij blackjack moet zijn om de dealer te verslaan.

En er zijn talloze manieren om dit te bereiken. Om te beginnen kunt u een handwaarde trekken die groter is dan die van de dealer. De optimale hand is een natuurlijke blackjack, die een waarde van 21 heeft. De enige manier waarop u niet kunt winnen is als de dealer een natuurlijke kaart behaalt; in dat geval is het gelijkspel en ontvang je je inzet terug.

De indeling van de Blackjack-tafel

Wanneer u aan een online blackjacktafel deelneemt, ziet u de ‘ZIT HIER’-knop(pen) op uw scherm, die betrekking hebben op de beschikbare stoel(en) van de tafel. Wanneer de inzetperiode begint, verschijnt een scherm ‘PLAATS JE INZET’ voor je, waarin de fiches worden onthuld. Dit is het moment om te beginnen met het maken van uw bewegingen. Je gekozen fiches worden overgebracht naar het semi-transparante veld op je stoel, samen met een plek voor twee extra nevenweddenschappen: Perfect Pairs en 21+3.

Standaard online blackjacktafels bieden plaats aan maximaal zeven spelers. Onze live blackjack-tafels zijn fantastisch omdat ze de optie Bet Behind hebben. Zelfs als de tafel al bezet is, kun je met deze functie meedoen aan het spel door in te zetten op de hand van een andere speler! Dit is voordelig voor beginners, aangezien spelers die achterop inzetten geen beslissingen nemen over hun inzethand – de speler die op de stoel zit, maakt de call! Hoewel deze functie het vaakst wordt gebruikt door degenen die wachten op een plek aan de tafel, kan deze ook worden gebruikt bij het spelen van uw hand.

 

Blackjack-bewegingen die je kunt maken

Tot nu toe hebben we besproken hoe het verkrijgen van een natuurlijke hand optimaal is bij het spelen van blackjack. Maar wat als u dat niet doet? En welke andere manoeuvres staan ​​u ter beschikking? U moet kiezen of u wilt passen, slaan, splitsen of verdubbelen voor uw hand en de dealers. Laten we dieper ingaan op de betekenis van elk van deze!

 • Stand – Bij blackjack betekent staan ​​dat uw dealer u geen extra kaarten zal geven. Dit is voordelig als de waarde van je hand extreem hoog is en je het risico loopt te barsten.
 • Hit – Bij blackjack geeft een hit aan dat uw dealer nog een kaart zal trekken en deze zal toevoegen aan uw huidige handwaarde. Dit is voordelig als je nog een lange weg te gaan hebt voordat je 21 jaar wordt.
 • Splitsen – Bij blackjack is splitsen uw hand in tweeën delen. Dit is alleen mogelijk als je twee identieke kaarten hebt, en je moet een gelijke inzet plaatsen als de oorspronkelijke inzet om de tweede hand te genereren. Als u zich kwalificeert voor een splitsing, plaatst uw dealer twee extra kaarten in uw hand (één voor elke hand). Dan heb je twee nieuwe handen waarmee je kunt winnen!
 • Verdubbelen – Bij blackjack betekent verdubbelen dat u uw inzet verdubbelt en slechts één nieuwe kaart ontvangt. Met andere woorden, het is een blijk van vertrouwen in uw hand, en het wordt meestal geassocieerd met handwaarden van 9, 10 en 11. Als u wint, betaalt deze keuze twee keer zoveel uit als uw initiële inzet. Pas op! Als je eenmaal hebt verdubbeld, kun je de rest van de spelronde geen kaart meer trekken!

Blackjack fundamentele strategie

Inmiddels zou het duidelijk moeten zijn dat blackjack geen geluksspel is, maar eerder een strategie. Het komt er dus allemaal op neer om de grootst mogelijke keuze te selecteren. En hoe ga je dat bereiken? Door vóór elke zet de fundamentele blackjackstrategie te controleren, precies zoals ervaren professionals dat doen!

De basisstrategie van Blackjack is een statistische benadering die gebruikmaakt van theoretische wiskunde om spelers te helpen bij het maken van de ideale beslissingen in elke situatie. Het houdt niet alleen rekening met de hand van de speler, maar ook met die van de dealer. Hoewel deze fundamentele techniek geen overwinning garandeert, helpt het je wel om je strategie in de loop van de tijd te verfijnen, je verliezen te verminderen en je winsten te vergroten. Hier is de basistechniek voor blackjack die we voor je hebben ontwikkeld!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken