Het Valthermondse fabriekje

Het Valthermondse fabriekje is een Kringloopwinkel gelegen aan Zuiderdiep 437 in Valthermond.

Meer informatie over Het Valthermondse fabriekje in Valthermond

Het Valthermondse fabriekje is een Kringloopwinkel gelegen in Valthermond op Zuiderdiep 437.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Valthermondse fabriekje is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Valthermondse fabriekje neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Valthermond? Dan ben je bij Het Valthermondse fabriekje op de juiste plek. Bij Het Valthermondse fabriekje kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Zuiderdiep 437 in Valthermond. Je kan Het Valthermondse fabriekje telefonisch bereiken op: 31 6 49983439 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://facebook.com/hetvalthermondsefabriekje

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Valthermondse fabriekje hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Valthermondse fabriekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Valthermondse fabriekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Valthermondse fabriekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Valthermondse fabriekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Valthermondse fabriekje

Bezoekers bekeken ook