De Tierelantijn

De Tierelantijn is een Kringloopwinkel gelegen aan Rogstraat 30 in Grave.

Meer informatie over De Tierelantijn in Grave

De Tierelantijn is een Kringloopwinkel gelegen in Grave op Rogstraat 30.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Tierelantijn is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Tierelantijn neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Grave? Dan ben je bij De Tierelantijn op de juiste plek. Bij De Tierelantijn kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Rogstraat 30 in Grave. Je kan De Tierelantijn telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stichtinggravehelpt.nl/tierelantijn.html

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Tierelantijn hebben ze alles.

Wil je weten wat De Tierelantijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tierelantijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tierelantijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tierelantijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Tierelantijn

Bezoekers bekeken ook