Goederenbank Bergen

Goederenbank Bergen is een Kringloopwinkel gelegen aan Lindenlaan 15 in Bergen.

Meer informatie over Goederenbank Bergen in Bergen

Goederenbank Bergen is een Kringloopwinkel gelegen in Bergen op Lindenlaan 15.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Goederenbank Bergen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Goederenbank Bergen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Bergen? Dan ben je bij Goederenbank Bergen op de juiste plek. Bij Goederenbank Bergen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Lindenlaan 15 in Bergen. Je kan Goederenbank Bergen telefonisch bereiken op: 31 6 20718339 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.goederenbankbergen.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Goederenbank Bergen hebben ze alles.

Wil je weten wat Goederenbank Bergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goederenbank Bergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goederenbank Bergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goederenbank Bergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Goederenbank Bergen

Bezoekers bekeken ook