Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal"

Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" is een Kringloopwinkel gelegen aan Noordeindseweg 102a in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" in Berkel en Rodenrijs

Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" is een Kringloopwinkel gelegen in Berkel en Rodenrijs op Noordeindseweg 102a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" op de juiste plek. Bij Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Noordeindseweg 102a in Berkel en Rodenrijs. Je kan Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" telefonisch bereiken op: 31 10 512 0236 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.depaardestal.net/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" hebben ze alles.

Wil je weten wat Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goededoelen-Kringloopwinkel "De Paardestal" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Goededoelen-Kringloopwinkel “De Paardestal”

Bezoekers bekeken ook