Vintage Kledingboetiek

Vintage Kledingboetiek is een Kringloopwinkel gelegen aan Langeveenseweg 37a in Geesteren.

Meer informatie over Vintage Kledingboetiek in Geesteren

Vintage Kledingboetiek is een Kringloopwinkel gelegen in Geesteren op Langeveenseweg 37a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Vintage Kledingboetiek is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Vintage Kledingboetiek neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Geesteren? Dan ben je bij Vintage Kledingboetiek op de juiste plek. Bij Vintage Kledingboetiek kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Langeveenseweg 37a in Geesteren. Je kan Vintage Kledingboetiek telefonisch bereiken op: 31 6 10787180 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vintagekledingboetiek.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Vintage Kledingboetiek hebben ze alles.

Wil je weten wat Vintage Kledingboetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vintage Kledingboetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vintage Kledingboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vintage Kledingboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Vintage Kledingboetiek

Bezoekers bekeken ook