Drone met camera kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste drone met camera vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van drones met camera vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over de camera drone voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Drones met een camera worden steeds populairder. De vliegende apparaten kan je als consument zelf vanaf de grond besturen, of laten vliegen met een voorgeprogrammeerd programma, terwijl je je omgeving filmt. De machines zijn voor van alles handig te gebruiken, niet alleen voor vermaak, maar ook voor bedrijven kan het een handige aankoop zijn.

Met de apparaten maak je namelijk prachtige foto’s en video’s vanuit de lucht, die je voor duizenden doeleinden kan gebruiken. Sommigen politie bureaus gebroken zelfs drones bij achtervolgingen. De drones worden in allerlei verschillende modellen, vormen en maten gemaakt en verkocht. Bekijk onze top 5 om een goede en weloverwogen keuze te maken!

1. DJI Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 pro is het nieuwste model drone van DJI. Het apparaat beschikt over een aantal nieuwe features en unieke upgrades waardoor het een van de betere DJI modellen is. De camera waarvan het apparaat gebruikt maakt is een model van Hasselblad, welke beschikt over een 1-inch CMOS sensor. De lens beschikt over 20 megapixels en een diaframe van f/2.8 tot f/11.

Het filmbeeld wordt in HDR geschoten door de 10-bit Dlog-M colour profile. Dit zorgt er voor dat de opnames kleurrijker en scherper zijn. Het filmapparaat maakt ook HDR filmbeeld met verschillende sluiter tijden. Dit is allemaal mogelijk doordat de Hasselblad-camera 14 stops biedt. Prachtige foto’s van bijvoorbeeld de zonsondergang maak je met deze camera in prachtige hoge kwaliteit. De beelden zijn niet alleen nog kleurrijker maar ook scherper.

De kans dat je met dit model een botsing of crash veroorzaakt is stukken kleiner geworden. Het apparaat beschikt namelijk over een 360-graden obstakel functie. Ook is er een sensor die uitkijkt naar eventuele obstakels, hierdoor wordt de mogelijkheid op een crash geminimaliseerd.

Met het model  kan je gebruik maken van een Advanced Pilot Assistance Systems, dit systeem zorgt ervoor dat obstakels aan de voor en achterkant van de drone ontweken kunnen worden. Ook de onderkant van de machine heeft sensoren die ervoor zorgen dat het voor het apparaat bekend is waar die gaat landen.

Voor- en nadelen DJI Mavic 2 Pro

Het model heeft Active Track 2.0, wat ervoor zorgt dat objecten nog beter gevolgd kunnen worden. De 3D mapping functie, zorgt ervoor dat je kan vaststellen welke route een object af gaat leggen. Zo zal een auto die onder een tunnel doorrijd of een bocht neemt gewoon gevolgd worden door het vliegtuigje.

Een van de nieuwe functies waar het model over beschikt is de hyperlapse modus. Er zijn vier manieren om een hyperlapse te maken. De acties die je met dit model kan uitvoeren zijn: ergens omheen cirkelen, dezelfde route meerdere malen vliegen, zelf een route vliegen en een object vast leggen.

In de verpakking zal niet alleen de drone zelf te vinden zijn. Er worden nog een aantal accessoires en andere producten meegeleverd. Deze bestaan uit de remote controller, 3 paar propellers, battery charger, power charger, communication cable-USB3.0, USB adapter, spare control stick, 3 maal een RC cable en een handleiding.

✓ De drone is opvouwbaar dus makkelijk mee te nemen
✓ Maximaal 31 min. Vliegtijd met maximum snelheid van 72k km/h
✓ Camera beschikt over 20 megapixels, het diafragma reikt van f/2.8 tot f/11
Wanner er veel interventie is is bereik van de drone slechter
⨯ Het opladen duurt 70 minuten, 1 batterij wordt standaard meegeleverd

2. Eachine E511S

Dit model wordt door Eachine benoemd als de opvolger van de Eachine E58. Het apparaat beschikt over alle nieuwe functies. De GPS drone maakt gebruik van een 1080P WiFi camera. De GPS positionering zorgt ervoor dat je vliegervaring met het model uitstekend is. Hiernaast schiet de 1080P camera van dit model prachtige beelden. Met het onbemande vliegtuig kun je ook gebruik maken van live beelden in plaats van pas na je vlucht terug te kijken.

Met een volle accu blijft ben je maximaal voor 16 minuten in de lucht. Voor optimaal gebruik kun je de app downloaden, met deze app kan je onder andere de camera verstellen. Hiernaast beschikt het model over een follow me modus. Wanneer je gebruik maakt van deze modus dan zal het apparaat automatisch de controller volgen.

De follow mode is niet de enige modus waar je plezier aan kunt beleven. Je beschikt namelijk ook nog over een surround mode, in deze mode zal E511S automatisch in een perfecte cirkel vliegen. Als deze functies nog niet genoeg waren dan zul je vast blij zijn om te horen dat dit model ook een waypoint flight functie heeft.

Met deze functie kan je een route laten volgen die je tekent op je scherm. Naast al deze handige opties en functies kan je met dit model ook nog de one key return, headless, en altitude modus gebruiken, bovendien kan het apparaat een 360 Flip uitvoeren.

Voor- en nadelen Eachine E511S

Bij deze drone worden nog vele accessoires en andere producten meegeleverd. Naast een transmitter, 7.4V 1200mAh Lipo batterij en een handleiding zullen ook 4 propellerbeschermers en 2 reserve propellers meegeleverd worden. Heb je geen schroevendraaier of USB kabel in huis? Geen zorgen, ook deze zullen te vinden zijn in de verpakking.

Het model beschikt over een live view functie
Het apparaat heeft een GPS
Dit model heeft een automatische terugkeerfunctie
De levensduur van de batterij is 16 minuten
Het apparaat houdt niet automatisch zijn hoogte vast

3. Eachine E520S

Dit is het nieuwste model van Eachine, het is een erg compact model dat beschikt over 4K HD camera. Hiernaast beschikt het apparaat over GPS positionering en een follow me modus. Wanneer je gebruik maakt van de follow me modus volgt deze automatisch de controller.

Om ervoor te zorgen dat alle vluchten van het apparaat stabiel verlopen beschikt het apparaat over een altitude mode. Wil je echt prachtige beelden maken? Dan kan dit met de surround mode, in deze stand maakt de drone een perfecte cirkel, dit zorgt voor unieke beelden.

Je kunt dit model ook heel gemakkelijk aansturen met de waypoint functie. Met deze functie teken je op de kaart de route uit de die af gelegd moet worden. Het apparaat beschikt niet over 1 niet over 2 maar over 3 accu’s. Elk van deze accu’s geeft het model 16 minuten vliegtijd.

Naast al deze functies en modus kan je met het apparaat ook nog gebruik maken van de headless mode en de one key return optie. Wanneer je de drone volledig op wilt laden dan doe je hier ongeveer 120 tot 150 minuten over.

Voor- en nadelen Eachine E520S

De drone is niet het enige wat je thuis krijgt na je aankoop. In de verpakking zal je namelijk nog een aantal accessoires en producten vinden die jou nog beter op weg helpen met het apparaat. Naast de remote control, 7.4V 1200mAh Lipo battery en een USB kabel zullen ook een schroevendraaier en handleiding (Engels) in de verpakking aanwezig zijn.

Om je propellers wat bescherming te geven krijg je 4 propeller beschermers, gaan de propellers toch kapot? Dan zijn er ook nog 2 reserve propellers.

Dit model beschikt over een live functie view
Het apparaat heeft een GPS
Het model beschikt over de automatisch volgen functie
Dit model kan niet automatisch objecten ontwijken
Geen voorgeprogrammeerde trucs

4. Xorizon XZ6-1080P

Wil je een drone met camera om buiten mee te vliegen? Dan is deze ideaal. Het apparaat heeft niet alleen GPS en een HD camera, maar ook een extra reserve accu waardoor meer vliegtijd wordt gegenereerd. De XZ6 is op 2 verschillende manieren te besturen, namelijk via de te downloaden app op je smartphone of door de controller.

Dit is zo gemaakt, dat je zelfs telefoon erop vast kan klikken. Op deze manier kun je gemakkelijk met twee handen blijven besturen terwijl je naar de live HD beelden kijkt die ook gelijk worden opgenomen.

De foto en video opnames worden gemaakt met een 1080p HD camera, waardoor ze nog scherper zijn. Met deze camera zijn zelfs beelden die worden gemaakt met weinig licht van goede kwaliteit. Je kunt er zelf voor kiezen of je de beelden live bekijkt of opslaat om later terug te kijken.

Voor- en nadelen Xorizon XZ6-1080P GPS drone

Het model beschikt over een GPS module, die ervoor zorgt dat dit model een aantal bijzondere eigenschappen heeft. Zo keert de machine automatisch terug naar de plek waar die is opgestegen wanneer de batterij leeg is.

Daarnaast kun je gemakkelijk een route tekenen op de kaart. Als laatst beschikt dit apparaat over een volgfunctie, welke er voor zorgt dat de machine de controller automatisch volgt. Het wordt afgeraden dit model buiten te gebruiken wanneer het hard waait. Het bereik is tot maximaal 120 meter.

Het model wordt altijd geleverd met een uitgebreide handleiding.
Het apparaat beschikt over een GPS
Met de terugkeerfunctie komt het apparaat automatisch terug
Beschikt niet over de functie om obstakels automatisch te ontwijken

5. Eachine E58

Dit nieuwe model is niet alleen opvouwbaar maar beschikt die over een ingebouwde camera. Je kunt het apparaat besturen via de meegeleverde zender, maar ook met je eigen smartphone door de gratis te downloaden app te gebruiken.

De camera van het apparaat beschikt over een lenskwaliteit van 720P. Hiermee creëer je prachtige beelden. De ingebouwde altitude hold optie helpt ook bij het maken van goede kwaliteit video’s door deze extra scherp en trillingvrij te maken. Ideaal tijdens onrustig weer dus. Dit model van Eachine kan je bovendien zowel binnen als buitenshuis gebruiken.

Binnen en buiten kan je gebruik maken van een reikwijdte van maximaal 100 meter. Wanneer je vliegtuig zo ver weg is kan je hem gemakkelijk terug laten komen vliegen met de return mode. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen na 70 minuten, kan je er maximaal 9 minuten mee vliegen.

Je hebt een paar verschillende modi op het onbemande vliegtuig. Zo kan het apparaat verschillende trucs uitvoeren. Ook een headless functie en return-to-home functie zullen kunnen worden gebruikt met deze drone met camera.

Voor- en nadelen Eachine E58- FPV Drone

Om je op te weg te helpen met de drone zal je een 3.7V 500mah lipo batterij en één schroevendraaier in de verpakking vinden. Hiernaast worden er 4 propellers en 4 propeller beschermers meegeleverd zodat deze worden beschermd. Tot slot kun je in de verpakking een usb lader en zender vinden.

Dit model is inklapbaar
De Eachine E58 kan voorgeprogrammeerde stunts uitvoeren
Het apparaat beschikt over een terugkeerfunctie
Helaas geen beschikking over een GPS
De levensduur van de batterij is 9 minuten

Meest gestelde vragen over de drone met camera

Is er regelmatig een Camera drone aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een drone met camera aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding kleine drone met camera te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen camera drone te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste drone met camera geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen drone beschikbaar is zetten we die direct in onze drone met camera review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 drone met camera aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met drone vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope drone met camera vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste camera drone, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope drone met camera hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 drone met camera samengesteld, daar kun je niet alleen de beste drone met camera vinden, maar ook de goedkoopste camera drone direct bekijken. Een goedkope camera drone vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop drone met camera.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste drone met camera van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste camera drone, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Wat is de beste drone met camera van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke camera drone is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke drone met camera is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste drone met camera dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop drone met camera direct te vinden in onze top 5 camera drone. Op die manier wordt het heel makkelijk om de drone met camera beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de drones met camera die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste drone met camera vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.