1. lego sets

Top 10 legosets van 2024 - Vergelijk legosets

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024

Met genoegen presenteren wij daarom de top 10 lego sets. Door hier op deze pagina te kijken, vind je de beste en meest leuke sets! Van het bouwen van een vrijstaand gebouw tot het maken van een robot bestaande uit meer dan duizend pieces, er is voor ieder wat wils. In onze lijst hebben we de beste lego sets volgens onze experts verzameld. Van kleine setjes tot grote sets die een uitdaging bieden aan ervaren bouwers. Laat je inspireren, lees de reviews, kies jouw beste lego set en ga aan de slag!

Zoek je een nieuwe lego sets maar weet je niet welke het beste is? Daar helpt ons team van vergelijk-gratis.nl jou graag mee. Uit het grote aanbod aan legosets is het niet gemakkelijk om de best geteste lego sets voor jezelf te vinden. 

Onze experts hebben veel ervaring in het doen van vergelijkingen en zij hebben voor ons legosets vergeleken met elkaar. Wat is dan nu de best geteste lego sets voor jou?

Hier lees je onze top 10 beste legosets reviews. 

Top 10 legosets test

Ben je benieuwd wat de best geteste legosets van 2024 zijn? Lees snel verder en vind een goede lego sets die bij jou past. 

We beginnen met onze top 3 beste legosets die volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding hebben op de markt.

1. Decopatent® Speeltafel met bouwplaat (geschikt voor Lego® blokken) en vlakke kant. Kindertafel met 7 Opbergbakken.

Lees hier onze review over Decopatent® Speeltafel met bouwplaat (geschikt voor Lego® blokken) en vlakke kant. Kindertafel met 7 Opbergbakken.

Decopatent® Speeltafel met bouwplaat is een multifunctionele tafel voor kinderen. Het tafelblad is omkeerbaar, waardoor het een perfecte optie is voor kinderen die van afwisseling houden. Aan één kant van het tafelblad zit een speciale bouwplaat die geschikt is voor Lego® blokken, waardoor kinderen de mogelijkheid hebben om creatieve bouwwerken te maken. Aan de andere kant is het tafelblad helemaal vlak, zodat kinderen er hun teken- en schilderwerk op kunnen uitvoeren. De Decopatent® Speeltafel met bouwplaat is ook uitgerust met zeven opbergbakken, waardoor kinderen de mogelijkheid hebben om al hun speelgoed, kunstwerk en andere items netjes op te bergen. Deze bakken, gemaakt van stevig kunststof, zijn ontworpen om de speeltafel er netjes en opgeruimd uit te laten zien. Met deze tafel kunnen kinderen zich urenlang vermaken en zullen ze zich geen moment vervelen.

2. Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant is een must-have voor elke peuter en kleuter. Deze multifunctionele tafel is ideaal voor jonge kinderen om te spelen, te leren en te bouwen. De tafel heeft een vierkante vorm met een bouwplaat aan de ene kant en een vlakke kant aan de andere kant. Met de bouwplaat en de vlakke kant kunnen kinderen op verschillende manieren spelen en bouwen. De tafel heeft ook twee stoeltjes bijgeleverd, waarmee kinderen zelfstandig aan de tafel kunnen zitten. De Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant is gemaakt van duurzaam hout en is geschikt voor Lego® & Duplo® bouwstenen. De tafel is eenvoudig schoon te maken en heeft antislipvoetjes waardoor hij niet kan omvallen. De tafel heeft een kindvriendelijke afmeting van 50 cm x 50 cm, waardoor het gemakkelijk in de kinderkamer kan worden geplaatst. De Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant is een perfecte man.

3. Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Met het Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel bent u verzekerd van een product van topkwaliteit. Deze multifunctionele kindertafel biedt een unieke combinatie van een kinderblokkentafel, bouwtafel, kindertafel, watertafel, zandtafel en tekentafel in één speeltafel. Deze kindertafel heeft een bouwplaat met een vlakke kant, waarmee horizontaal en verticaal gebouwd kan worden. Daarnaast is deze kindertafel inclusief 300 stuks LEGO® bouwstenen, waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten. Deze kindertafel is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Deze multifunctionele kindertafel heeft een slimme vouwconstructie, waardoor deze eenvoudig op te bergen is. De antislip voetjes zorgen voor extra stabiliteit. Daarnaast is deze kindertafel gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk MDF-hout, waardoor u verzekerd bent van een product van topkwaliteit. Met de Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel bent u verzekerd van een unieke combinatie van een speeltafel waar kinderen.

legosets vergelijking

Als jouw keuze op een andere lego sets valt dan onze nummer 1 kies je nog steeds voor een goede lego sets. Onze deskundigen hebben namelijk veel diverse legosets getest. Elke lego sets uit onze top 10 is een goede legosets en kunnen we aanbevelen.

Vergelijk ook eens deze producten:

4. Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met Bouwplaat en Vlakke kant is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze tafel biedt uw kinderen een uitdagende en leerzame speelervaring die hun creativiteit aanmoedigt. De tafel heeft twee kanten: een bouwplaat en een vlakke kant. De bouwplaat geeft kinderen de mogelijkheid om horizontaal en verticaal te bouwen met Lego® & Duplo® bouwstenen. De vlakke kant is ideaal voor andere kinderspellen zoals tekenen, puzzelen of kleuren. De kindertafel heeft ook vier opbergbakjes onder de tafel, zodat uw kinderen al hun speelgoed gemakkelijk op kunnen ruimen. De Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met Bouwplaat en Vlakke kant is een duurzaam meubelstuk dat uw kinderen jarenlang plezier zal bieden. Met zijn stevig ontwerp en stijlvolle uitstraling is deze tafel een geweldige manier om uw kinderen te laten genieten van het bouwen met Lego® & Duplo® bouwstenen.

5. Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant 4 Bakjes Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant 4 Bakjes Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met Bouwplaat en Vlakke kant 4 Bakjes is een speels meubel dat perfect is voor kinderen die houden van bouwen. Deze prachtige tafel met stoeltje is gemaakt van stevig en robuust materiaal dat ideaal is voor intensief gebruik. De tafel is uitgerust met een bouwplaat en vlakke kant, waardoor kinderen gemakkelijk kunnen bouwen en hun creativiteit kunnen gebruiken. Daarnaast biedt de tafel vier opbergbakjes, waardoor kinderen hun bouwstenen en andere accessoires eenvoudig en veilig kunnen opbergen. Deze kindertafel is ideaal voor het bouwen met Lego® bouwstenen. Kinderen kunnen deze bouwstenen op verschillende manieren gebruiken voor hun creatieve bouwprojecten. De tafel is zo ontworpen dat kinderen zowel horizontaal als verticaal kunnen bouwen, waardoor ze hun bouwprojecten in verschillende formaten kunnen maken. De tafel is ook gemaakt met kindvriendelijke afmetingen, zodat het gemakkelijk is voor kinderen om hun bouwprojecten te maken.

6. Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Lees hier onze reviews over Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met Bouwplaat en vlakke kant is een stevige en stabiele tafel die perfect is voor het spelen en bouwen van Lego® Duplo® bouwstenen. Deze kindertafel heeft een vierkante vorm met een stevige, licht afgeronde hoeken. Hij is vervaardigd uit stevig hout dat een lange levensduur heeft. De tafel heeft een speciale bouwplaat met een vlakke kant, die perfect is voor het plaatsen van bouwstenen. Deze tafel is ook uitgerust met een stevig stoeltje met hoge zitting, waardoor kinderen gemakkelijk aan de tafel kunnen zitten. Dankzij het lage gewicht is de tafel gemakkelijk te verplaatsen. De Decopatent® Kindertafel met 1 Stoeltje Speeltafel met Bouwplaat en vlakke kant is perfect voor kinderen die van bouwen en spelen houden. Hij is ook ideaal voor kinderen die creatief bezig willen zijn. De tafel is comfortabel en stevig, waardoor kinderen er vele uren plezier aan beleven.

7. Decopatent® Kindertafel Bouwtafel Speeltafel met bouwplaat (Voor Lego® blokken) en vlakke kant 4 Vakken Met 316.

Lees hier onze review over Decopatent® Kindertafel Bouwtafel Speeltafel met bouwplaat (Voor Lego® blokken) en vlakke kant 4 Vakken Met 316.

De Decopatent® Kindertafel Bouwtafel Speeltafel komt met een grote bouwplaat die perfect is voor het bouwen met Lego® blokken. Deze tafel heeft ook een vlakke kant waar kinderen kunnen tekenen en andere creatieve activiteiten. De kindertafel heeft 4 ingebouwde opbergbakjes, waardoor kinderen hun speelgoed opruimen makkelijker en opgeruimd houden. De tafel is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden verplaatst. De tafel wordt ook geleverd met 316 stuks bouwstenen die perfect passen bij de bouwplaat. Deze bouwstenen zijn stevig en veilig voor kinderen om mee te spelen. De bouwstenen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen laten spreken. De bouwstenen kunnen worden gebruikt voor het bouwen van allerlei verschillende objecten, waaronder gebouwen, voertuigen, speelgoed en meer.

8. Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met bouwplaat en vlakke kant Geschikt voor Lego® Duplo® Bouwstenen.

Met de Decopatent® Kindertafel met 2 Stoeltjes Speeltafel met Bouwplaat en Vlakke kant kunnen kinderen op een veilige en comfortabele manier spelen. Dankzij de vier opbergbakjes kunnen kleine spulletjes worden opgeruimd. Kinderen kunnen ook hun fantasie gebruiken om de tafel in een bouwtafel of tekentafel te veranderen. Het beste is dat deze tafel geschikt is voor zowel Lego® als Duplo® bouwstenen. Kinderen kunnen hun eigen fantasierijke werelden creëren met deze bouwstenen, wat hun creativiteit en handvaardigheid bevordert. Ook is het gemakkelijk schoon te maken en heeft het een stevige constructie, waardoor het een duurzaam en betrouwbaar product is.

9. Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Lees hier onze review over Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel Geschikt voor Lego® Bouwstenen.

Decopatent® Kinder Blokkentafel Bouwtafel Kindertafel Watertafel Zandtafel Tekentafel Geschikt voor Lego® Bouwstenen is een multifunctionele speeltafel die verschillende soorten spelletjes mogelijk maakt. De tafel is uitgerust met een bouwplaat en twee verschillende oppervlakken, horizontaal en verticaal, waardoor kinderen kunnen bouwen met Lego® Bouwstenen. De kindertafel is ook geschikt voor knutselen, water- en zandtafel, en tekenen. Het product wordt geleverd met 300x bouwstenen, 300x cijfers en letters en 300x mozaïek bouwsteentjes. De multifunctionele tafel is voorzien van een stevige constructie en heeft een draagbaar ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Kinderen kunnen hiermee op verschillende manieren spelen en leren, waardoor het een leuke en educatieve manier is om hun creativiteit te verruimen. Daarnaast kan de kindertafel ook gebruikt worden als een leuk meubelstuk in hun kamer.

10. Lego Friends Speelgoedbox Speelmat.

Lees hier onze review over Lego Friends Speelgoedbox Speelmat.

Deze Lego Friends speelgoedbox is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is een zipbox die volledig opengevouwen kan worden en gebruikt kan worden als speelmat. De zipbox heeft twee ritsen om gemakkelijk open en dicht te doen, zodat je de speelgoed gemakkelijk mee kunt nemen. De box is groot genoeg om een groot aantal Lego sets of ander speelgoed te bergen. De speelmat is voorzien van een prachtige afbeelding van de Lego Friends en geeft het speelplezier extra sfeer. De box wordt geleverd zonder inhoud, zodat je deze helemaal kunt indelen met je eigen favoriete Lego speelgoed. Deze Lego Friends speelgoedbox is een geweldig cadeau voor kinderen die van Lego houden.

Goede lego sets kopen

Heb je de best geteste legosets voor jezelf gevonden? Dat is super! Het kan ook gebeuren dat er voor jou toch geen perfecte lego sets tussen zit. Dat kan altijd en daarom adviseren we iedereen om altijd naast onze top 10 beste legosets vergelijking altijd zelf ook de legosets te vergelijken met elkaar. De beste keuze lego sets maak je natuurlijk zelf. 

Lees alle reviews rustig door en vergelijk de legosets met elkaar. We hebben gekozen voor legosets in verschillende prijscategorieën zodat er voor ieders budget een geschikte lego sets te vinden is.

Conclusie legosets test

Uiteindelijk hopen we dat je je nieuwe lego set zo snel mogelijk in gebruik neemt! Het bouwen en spelen met lego is namelijk een ongelooflijke avontuur die je kinderen, maar ook jij, eindeloos veel plezier geeft! Het gaat al snel een must-have bezit worden voor elk huishouden dat van spelletjes en plezier houdt. Met deze lijst met beste lego sets hopen we je geholpen te hebben bij het vinden van de perfecte set die bij je past. Je hebt ongetwijfeld de perfecte set voor jou of je geliefden gevonden, en als je daar nog wat hulp en advies bij kunt gebruiken, staan we altijd klaar om te helpen. Speel lekker door en geniet van je nieuwe speelavontuur met deze top 10 lego-setjes! Wij zijn er zeker van dat je een geweldige tijd zult beleven aan het bouwen en speelplezier. Dus laat je kinderen hun wilde fantasie de vrije loop laten, en geniet van het moment. Vergeet niet om ons te laten weten hoe het verliep!

  1. lego sets

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de legosets top 10

Vergelijk-Gratis.nl staat erom bekend de productreviews zo informatief en objectief mogelijk te houden! Voor elke dienst of product wordt een checklist afgegaan. Alle legosets beoordelingen worden dus op dezelfde manieren benaderd en geschreven.

Op de checklist staan factoren zoals kwaliteit van het geteste lego sets product, de voor- en nadelen en de prijs. Ook wordt er gekeken naar meningen van gebruikers van het product of dienst.

Heb je vragen naar aanleiding van deze reviews? Laat het ons gerust weten.

Het is niet mogelijk om bij ons een lego sets te kopen. Wij zijn een vergelijkingswebsite, geen webshop. Wél hebben wij voor je uitgezocht bij welke webshops je de geteste legosets kunt kopen. Klik op de groene knop onder de lego sets uit de top 10 om te worden doorgestuurd naar de webshop, hier kun je vervolgens de lego sets kopen.

Om een zo eerlijk mogelijke top 10 legosets samen te stellen worden de legosets zo objectief mogelijk getest door een checklist af te gaan. 

De punten op deze checklist zijn o.a:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs
  • Gebruikersbeoordelingen


Door deze factoren mee te nemen kunnen de Unknown goed met elkaar vergeleken worden door onze lezers.

De top 3 beste legosets scoren in 2023 in onze ogen gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons daarmee de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Disclaimer: Op Vergelijk-Gratis.nl proberen we zo goed mogelijk de verschillende geteste legosets te beschrijven maar smaken en budget kunnen verschillen. Wij krijgen geen financiële vergoeding om bepaalde legosets hoger of juist lager te zetten in de top 10. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een lego sets koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop of verzending. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de webshop.

Picture of John Doe
John Doe

Hallo allemaal, ik ben Anita en ik ben al jaren als freelancer verbonden aan verschillende tijdschriften die zich bezighouden met het schijven van reviews over technische producten. Ik wil mijn kennis graag ook delen met jullie en jou op weg helpen met het kiezen van de juiste lego sets voor jezelf. Ik ben moeder van 3 meisjes en heb ook 2 hondjes en in mijn vrije tijd breng ik al mijn tijd door met mijn gezin en honden.

Gepubliceerd op: