Dorcas kledinginnamepunt

Dorcas kledinginnamepunt is een Kringloopwinkel gelegen aan Hessenweg 2 in Barneveld.

Meer informatie over Dorcas kledinginnamepunt in Barneveld

Dorcas kledinginnamepunt is een Kringloopwinkel gelegen in Barneveld op Hessenweg 2.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Dorcas kledinginnamepunt is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Dorcas kledinginnamepunt neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Barneveld? Dan ben je bij Dorcas kledinginnamepunt op de juiste plek. Bij Dorcas kledinginnamepunt kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Hessenweg 2 in Barneveld. Je kan Dorcas kledinginnamepunt telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Dorcas kledinginnamepunt hebben ze alles.

Wil je weten wat Dorcas kledinginnamepunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas kledinginnamepunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas kledinginnamepunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas kledinginnamepunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Dorcas kledinginnamepunt

Bezoekers bekeken ook