DeWalt zaagtafel kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste DeWalt zaagtafel vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van DeWalt zaagtafels vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een DeWalt zaagtafel? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een DeWalt zaagtafel is voortaan eenvoudig te kopen, veel aanbieders bieden producten van dit merk aan. Kies je voor een DeWalt tafelzaag dan ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Vrijwel alles is mogelijk met zaagtafels van DeWalt, zo heb je bijvoorbeeld de handige DeWalt flip over zaagtafel modellen of de DeWalt combinatie zaagtafel. Al met al betekent dit dat alle klussen zo geklaard zijn.

We hebben een top 4 DeWalt zaagtafel opgesteld met daarbij handige reviews met voor- en nadelen. Hierdoor kun je gelijk een weloverwogen keuze maken en direct beginnen aan de klus.

1. DeWalt D27107

De DeWalt D27107 is een combinatiezaag die de kracht en capaciteit van een normale tafelzaag heeft en de nauwkeurigheid van een moderne afkortzaag. Dit model is voorzien van een elektronische module die zorgt voor een overbelastingsbeveiliging en dat de zaag een constante snelheid aanhoudt. Dit alles verhoogt het gebruiksgemak, ook het inklapbare onderstel zorgt hiervoor.

Wat deze machine helemaal doet opvallen is de zaagdiepte van 155 mm. De zaag is instelbaar in een andere hoek wat dit model geschikt maakt voor veel variërende klussen. Een ander groot pluspunt is het robuuste ontwerp en de opbergruimte voor de hulpitems. Dankzij de transportwieltjes is de D27107 makkelijk te vervoeren op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Voor- en nadelen DeWalt zaagtafel D27107

Bij de DeWalt D27107 otnvang je de bijbehorende zaag om direct van start te kunnen gaan met je zaagklus. Als laatste natuurlijk een handleiding met een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten van deze uitvoering.

Dit model beschikt over een zaagdiepte van maar liefst 155 mm
Geschikt voor verschillende soorten zaagklussen
Dankzij de transportwieltjes makkelijk te vervoeren
Wordt niet geleverd met een reserve zaag

2. DeWalt DWE7492-QS

De DeWalt DWE7492-QS is te gebruiken voor het inkorten van verschillende soorten materialen, zoals: laminaat, MDF, kunststoffen en hardhout. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door het stevige zaagblad met een diameter van 225 mm en een dikte van 2 mm. Het zaagblad in combinatie met de krachtige motor zorgt voor een zaagdiepte van 825 mm, zo ga je altijd zeer precies te werk zelfs als het hout bevroren of nat is.

Wil je zo min mogelijk troep achterlaten tijdens het zagen? Sluit dan eenvoudig een stofzuiger aan op de aansluiting van de afkortzaag. Een andere handige specificatie is het lichte gewicht van dit prachtige ontwerp. Het totale gewicht bedraagt 26,6 kilogram waardoor je deze gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

Voor- en nadelen DWE7492-QS

Bij de DeWalt DWE7492-QS ontvang je het bijpassende zaagblad waarmee je zeer nauwkeurig te werk kunt gaan. En als laatste natuurlijk de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle specificaties en opties van dit prachtige apparaat.

Gemakkelijk te vervoeren dankzij het relatief lichte gewicht
Het 3 meter lange netsnoer biedt genoeg bewegingsruimte
Het is mogelijk om een stofzuiger aan te sluiten
Er word helaas geen extra zaagblad meegeleverd

3. DeWalt DW745

De DeWalt DW745 is een relatief licht gewicht zaag met maar 22 kilogram en daarom dus makkelijk te vervoeren naar al je zaagklussen. Dit model is te gebruiken om zowel grote houten platen te bewerken als kleine stukken hout in te korten.

Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door de zaagdiepte van 77 mm en op het moment dat je de zaagkop in een maximale hoek zet van 45 graden is de zaagdiepte nog 57 mm. je hebt natuurlijk ook nog een zaagbreedte, deze bedraagt 61 cm aan de rechterzijde van deze DeWalt zaagtafel.

Moet je in een korte tijd veel hout bewerken? Dat is met dit model geen probleem omdat de motor maximaal 3800 toeren per minuut kan maken waardoor je extra snel kunt werken. Op het moment dat je sneller werkt komt er natuurlijk ook meer stof vrij, dit kan opgelost worden door een stofzuiger aan te sluiten op de desbetreffende aansluiting.

Voor- en nadelen DeWalt zaagtafel DW745

Bij de DeWalt DW745 ontvang je een parallel- en verstekgeleider en een duwstok om nauwkeurig te kunnen werken. Om überhaupt aan de slag te kunnen gaan heb je natuurlijk wel een zaagblad nodig en een zaagbladsleutel waarmee je de zaag kunt monteren, deze worden er dus ook bijgeleverd.

Zoals hierboven al verteld wordt er ook een stofzuigverloopstuk meegeleverd waar je de stofzuiger op aan kunt sluiten.

Eenvoudig te vervoeren dankzij zijn lichte gewicht van 22 kilogram
Dankzij de meegeleverde items ben je van alle gemakken voorzien
Het is mogelijk om een stofzuiger aan te sluiten op dit model
Er wordt geen reserve zaag meegeleverd

4. DeWalt Zaagtafel De7400-XJ

De DeWalt De7400-Xj is een onderstel voorzien van transportwieltjes en is geschikt voor de DW744XP en DW745. Dit onderstel is voorzien van snelspanklemmen waardoor de poten ingeklapt kunnen worden waardoor deze makkelijker te vervoeren en op te bergen is.

Een ander kenmerk om het vervoeren eenvoudiger te maken zijn de handgrepen met softgrip. De constructie is gemaakt van aluminium en daarom is de De7400-Xj een lichtgewicht onderstel.

Voor- en nadelen De7400-XJ

Bij de DeWalt De7400-Xj worden alle bijbehorende bevestigingsbeugels meegeleverd zodat je dit onderstel direct op jou zaagtafel kunt monteren. En tot slot natuurlijk de handleiding met een uitgebreide uitleg over hoe je dit onderstel monteert op een tafel.

Makkelijk te vervoeren dankzij de transportwieltjes en de handgrepen
Constructie is gemaakt van aluminium waardoor deze licht van gewicht is
De poten zijn inklapbaar
Dit is alleen een onderstel, er zit dus geen zaag in dit pakket

Meest gestelde vragen over de DeWalt zaagtafel

Is er regelmatig een DeWalt zaagtafel aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een DeWalt  zaagtafel aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding DeWalt tafelzaag te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen DeWalt zaagtafels te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Dewalt zaagtafel geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen zaagtafel DeWalt beschikbaar is zetten we die direct in onze DeWalt zaagtafel review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 DeWalt tafelzaag aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met DeWalt zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste DeWalt zaagtafel van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke DeWalt zaagtafel is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke tafelzaag DeWalt is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste DeWalt zaagtafel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop DeWalt tafelzaag direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de DeWalt zaagtafel beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de DeWalt zaagtafels die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste DeWalt zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken