De Schatkamer

De Schatkamer is een Kringloopwinkel gelegen aan De Star 9 in Leidschendam.

Meer informatie over De Schatkamer in Leidschendam

De Schatkamer is een Kringloopwinkel gelegen in Leidschendam op De Star 9.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Schatkamer is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Schatkamer neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Leidschendam? Dan ben je bij De Schatkamer op de juiste plek. Bij De Schatkamer kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan De Star 9 in Leidschendam. Je kan De Schatkamer telefonisch bereiken op: 31 6 54710470 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopdeschatkamer.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Schatkamer hebben ze alles.

Wil je weten wat De Schatkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schatkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schatkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schatkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Schatkamer

Bezoekers bekeken ook