De Kring Lenie

De Kring Lenie is een Kringloopwinkel gelegen aan IJmuiderstraatweg 51 in IJmuiden.

Meer informatie over De Kring Lenie in IJmuiden

De Kring Lenie is een Kringloopwinkel gelegen in IJmuiden op IJmuiderstraatweg 51.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Kring Lenie is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Kring Lenie neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van IJmuiden? Dan ben je bij De Kring Lenie op de juiste plek. Bij De Kring Lenie kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan IJmuiderstraatweg 51 in IJmuiden. Je kan De Kring Lenie telefonisch bereiken op: 31 6 27477843 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Kring Lenie hebben ze alles.

Wil je weten wat De Kring Lenie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kring Lenie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kring Lenie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kring Lenie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Kring Lenie

Bezoekers bekeken ook