De Olde Bakkerije

De Olde Bakkerije is een Tweedehandswinkel gelegen aan Molenweg 4 in Klarenbeek.

Meer informatie over De Olde Bakkerije in Klarenbeek

De Olde Bakkerije is een Tweedehandswinkel gelegen in Klarenbeek op Molenweg 4.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Olde Bakkerije is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Olde Bakkerije neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Klarenbeek? Dan ben je bij De Olde Bakkerije op de juiste plek. Bij De Olde Bakkerije kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Molenweg 4 in Klarenbeek. Je kan De Olde Bakkerije telefonisch bereiken op: 31 55 578 8810 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.oldebakkerije.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Olde Bakkerije hebben ze alles.

Wil je weten wat De Olde Bakkerije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Olde Bakkerije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Olde Bakkerije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Olde Bakkerije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Olde Bakkerije

Bezoekers bekeken ook