De Groene Sluis

De Groene Sluis is een Kringloopwinkel gelegen aan Zuiveringweg 83 in Lelystad.

Meer informatie over De Groene Sluis in Lelystad

De Groene Sluis is een Kringloopwinkel gelegen in Lelystad op Zuiveringweg 83.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Groene Sluis is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Groene Sluis neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij De Groene Sluis op de juiste plek. Bij De Groene Sluis kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Zuiveringweg 83 in Lelystad. Je kan De Groene Sluis telefonisch bereiken op: 31 320 701 152 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.degroenesluis.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Groene Sluis hebben ze alles.

Wil je weten wat De Groene Sluis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groene Sluis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groene Sluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groene Sluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Groene Sluis

Bezoekers bekeken ook