Het Snuffelzoldertje

Het Snuffelzoldertje is een Tweedehandswinkel gelegen aan Strucht, 19 in Schin op Geul.

Meer informatie over Het Snuffelzoldertje in Schin op Geul

Het Snuffelzoldertje is een Tweedehandswinkel gelegen in Schin op Geul op Strucht, 19.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Snuffelzoldertje is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Snuffelzoldertje neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Schin op Geul? Dan ben je bij Het Snuffelzoldertje op de juiste plek. Bij Het Snuffelzoldertje kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Strucht, 19 in Schin op Geul. Je kan Het Snuffelzoldertje telefonisch bereiken op: 31 6 27023621 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/snuffelzoldertje

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Snuffelzoldertje hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Snuffelzoldertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Snuffelzoldertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Snuffelzoldertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Snuffelzoldertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Snuffelzoldertje

Bezoekers bekeken ook