De Buurtkringloop

De Buurtkringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan Javastraat 105 in Amsterdam.

Meer informatie over De Buurtkringloop in Amsterdam

De Buurtkringloop is een Kringloopwinkel gelegen in Amsterdam op Javastraat 105.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Buurtkringloop is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Buurtkringloop neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij De Buurtkringloop op de juiste plek. Bij De Buurtkringloop kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Javastraat 105 in Amsterdam. Je kan De Buurtkringloop telefonisch bereiken op: 31 6 81140144 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Buurtkringloop hebben ze alles.

Wil je weten wat De Buurtkringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Buurtkringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Buurtkringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buurtkringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Buurtkringloop

Bezoekers bekeken ook