Thuis is voor de meeste mensen het favoriete plekje om te zijn. Niet gek dat er steeds meer feesten of dates thuis plaatsvinden. Ook het lekkere eten vindt dus vaker thuis plaats. Helaas zijn we niet allemaal even goed in koken. Daarom geven wij een korte inleiding voor het vinden van de beste catering aan huis. Hieronder dus enkele dingen waar je op moet letten.

 

1. De omvang van de catering

Er zit een groot verschil tussen catering voor twee personen, een soort thuis kok die je date verzorgd. Of catering voor een feest van 20 personen. Niet iedereen is gespecialiseerd in alle soorten catering. Let dus goed op bij het uitzoeken van een cateraar. Zorg ervoor dat je er altijd een kiest die gespecialiseerd is op jouw aantal gasten.

 

2. Het soort eten

Net zoals bij de omvang geldt ook dat het soort eten van belang is. Wil jij graag een Italiaanse avond dan is het belangrijk dat je een catering bedrijf uitkiest dat ook hierin gespecialiseerd is. Iemand die hele lekkere stamppot maakt, maakt niet per definitie ook een lekkere pizza.

 

3. Let niet alleen op de reviews

Reviews zijn altijd nuttig om te bekijken. Maar ga niet alleen uit van de reviews. Misschien had een tevreden klant hele andere wensen voor de catering aan huis dan dat jij hebt. Misschien wil jij wel heel graag een grote groep mensen van sushi voorzien terwijl de review is geschreven voor een kleine groep die broodjes kreeg. Waar reviews natuurlijk wel heel nuttig voor zijn is voor de kwaliteit van de service. Was de catering aan huis op tijd, was het warm enzovoorts.

 

4. De prijs zegt niet alles

Duurder is niet altijd beter. Ook al denken we dat vaak wel als het gaat om eten. Ga dus niet alleen uit van een dure prijs. Vergelijk prijzen van verschillende cateringbedrijven of chefs. Vergelijk wat zij aanbieden en neem er natuurlijk ook de reviews bij. Zo weet je zeker of je ook waar voor je geld krijgt.

 

4. Gebruik een zoekhulp

Je kunt tegenwoordig online overal hulp voor krijgen. Zo kun je ook op verschillende websites catering aan huis boeken. Neem bijvoorbeeld Chefstbl. Op deze website kun je verschillende chefs inhuren. Zo kun je precies zoeken op jouw wensen. Je zult dus altijd in contact komen met een chef die jouw catering aan huis precies zo regelt als jij dat wilt. Die gespecialiseerd is op jouw groepsgrootte en die gespecialiseerd is in het eten dat jij graag wilt. Dat scheelt jezelf een hoop zoekwerk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *