Dagbesteding Wees Welkom

Dagbesteding Wees Welkom is een Dagcentrum voor volwassenen gelegen aan Brinkstraat 9 in Vries.

Meer informatie over Dagbesteding Wees Welkom in Vries

Dagbesteding Wees Welkom is een Dagcentrum voor volwassenen gelegen in Vries op Brinkstraat 9.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Dagbesteding Wees Welkom is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Dagbesteding Wees Welkom neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Dagcentrum voor volwassenen in de buurt van Vries? Dan ben je bij Dagbesteding Wees Welkom op de juiste plek. Bij Dagbesteding Wees Welkom kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Dagcentrum voor volwassenen is gelegen aan Brinkstraat 9 in Vries. Je kan Dagbesteding Wees Welkom telefonisch bereiken op: 31 6 44531712 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dagbesteding-wees-welkom.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Dagbesteding Wees Welkom hebben ze alles.

Wil je weten wat Dagbesteding Wees Welkom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dagbesteding Wees Welkom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dagbesteding Wees Welkom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding Wees Welkom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Dagbesteding Wees Welkom

Bezoekers bekeken ook