De Groene Vondst

De Groene Vondst is een Kringloopwinkel gelegen aan Ruttensingel 148B in Maastricht.

Meer informatie over De Groene Vondst in Maastricht

De Groene Vondst is een Kringloopwinkel gelegen in Maastricht op Ruttensingel 148B.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Groene Vondst is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Groene Vondst neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij De Groene Vondst op de juiste plek. Bij De Groene Vondst kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Ruttensingel 148B in Maastricht. Je kan De Groene Vondst telefonisch bereiken op: 31 6 21537441 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degroenevondst.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Groene Vondst hebben ze alles.

Wil je weten wat De Groene Vondst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groene Vondst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groene Vondst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groene Vondst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Groene Vondst

Bezoekers bekeken ook