Bugaboo ontwerpt buitengewone producten en oplossingen voor ouders waardoor tijd doorbrengen met je kindje mooi en waardevol is. Bugaboo staat reeds 20 jaar bekend om de hoge kwaliteit kinderwagens. 
Bugaboo staat voor voortdurende innvovatie. Gestroomlijnd en functionele ontwerpen met technische snufjes, waardoor moeilijke dingen makkelijk worden. Uitzonderlijke kwaliteit met oog voor detail en gebruik van enkel de beste materialen. Met de aankoop van een kinderwagen bij Bugaboo ben je verzekerd van een uitmuntende kwaliteit kinderwagen. 

Naast de bekende en uitmuntende kinderwagens blijft Bugaboo zich ontwikkelen en hebben ze nog een aantal innovatieve producten op de markt gebracht. Een campingbedje, een veilig en comfortabel kinderbedje en diverse accessoires voor jouw pasgeboren kindje.

Bugaboo en duurzaamheid

Bugaboo doet er alles aan om respectvol om te gaan met de planeet zodat ook de toekomstige generaties samen de wereld kunnen bewandelen. Ze zetten zich actief in voor een betere toekomst door het gebruik van duurzaam gewonnen materialen en gezonde werkomstandigheden in de fabrieken.

Duurzaamheid is voor Bugaboo erg belangrijk. Hun doel is om in 2035 geen CO2 uitstoot meer te produceren. Eind 2023 zullen ze beginnen met het gebruiken van 100% gerecyclede stoffen voor hun kinderwagens. Tevens hebben ze het Bugaboo terugkoopplan geïntroduceerd. Hiermee krijgen klanten de mogelijkheid om hun gebruikte kinderwagens terug te verkopen aan Bugaboo. Een andere goede ontwikkeling is dat je ook je kinderwagen kan leasen ipv kopen. 

Bugaboo kortingscodes en acties

Elke week zijn er weer veel nieuwe acties te vinden bij Bugaboo. Zo kun je jouw favoriete producten met korting bij Bugaboo kopen.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief van de Bugaboo ontvang je af en toe ook nog een Bugaboo kortingscode om te besteden in de winkel of in de webshop. Met de Bugaboo black friday acties scoor je je spullen nog goedkoper! Dat is nog eens leuk inkopen doen.

(Telefonische) openingstijden Bugaboo

De Bugaboo openingstijden van de webwinkel zijn onbeperkt. Je kunt op elk moment van de dag jouw bestelling plaatsen. Op de website van de Bugaboo lees je meer over onder andere de levertijd. Een bestelling die wordt gedaan op zaterdag zal misschien een iets langere verwerkingstijd hebben dan een bestelling doordeweeks. 

Op de website van de Bugaboo vind je tevens de telefonische openingstijden om in contact te komen met de Bugaboo klantenservice. Zij kunnen jou helpen met al jouw vragen. 

Bugaboo retourneren

Je kunt je aankoop van de Bugaboo retour sturen binnen 14 dagen na aankoopdatum. Dit is een wettelijk vastgestelde termijn. Winkels hanteren vaak een 30 dagen retour periode, dit staat dan aangegeven op hun website of op de aankoopbon. Wil je jouw bestelling van de Bugaboo retourneren, lees dan goed de retour instructies door die je vindt bij jouw bestelling.

Heb je vragen over jouw bestelling neem dan contact op met de klantenservice van Bugaboo.

Bugaboo klantenservice: bellen en mailen

Er zijn diverse manieren om in contact te komen met de klantenservice van Bugaboo. Voor de contactgegevens ga je naar hun eigen website, hier lees je ook meer over de wijze waarop je in contact kunt komen met ze. 

Wanneer je interesse hebt om te werken bij Bugaboo adviseren we je om ook contact op te nemen met de Bugaboo klantenservice. Zij kunnen jou van alle benodigde informatie voorzien.