Brocantiek “ De Handel “

Brocantiek “ De Handel “ is een Kringloopwinkel gelegen aan Noorder Passage 25a in Emmen.

Meer informatie over Brocantiek “ De Handel “ in Emmen

Brocantiek “ De Handel “ is een Kringloopwinkel gelegen in Emmen op Noorder Passage 25a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Brocantiek “ De Handel “ is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Brocantiek “ De Handel “ neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Emmen? Dan ben je bij Brocantiek “ De Handel “ op de juiste plek. Bij Brocantiek “ De Handel “ kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Noorder Passage 25a in Emmen. Je kan Brocantiek “ De Handel “ telefonisch bereiken op: 31 6 22990025 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Brocantiek “ De Handel “ hebben ze alles.

Wil je weten wat Brocantiek “ De Handel “ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brocantiek “ De Handel “ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brocantiek “ De Handel “? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brocantiek “ De Handel “ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Brocantiek “ De Handel “

Bezoekers bekeken ook