1. Brabantia
  2. Brabantia BBEK1092

Brabantia BBEK1092

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Brabantia BBEK1092 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Brabantia BBEK1092.

Specificaties Brabantia BBEK1092

Merk

Brabantia

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5,2 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak

Aantal standen

 

8

Afmetingen

Breedte: 37,5 cm

Hoogte: 33,5 cm

Diepte: 20,5 cm

Omschrijving van Brabantia BBEK1092

De Brabantia BBEK1092 is een krachtige mixer met een vermogen van 1000 watt. Met dit indrukwekkende vermogen kun je niet alleen licht beslag en deeg bereiden, maar ook zwaarder deeg zoals brood- en pizzadeeg. Je kunt de snelheid van de mixer nauwkeurig aanpassen aan het soort bereiding dat je maakt, dankzij de 8 standen en de pulse stand. Met de pulse stand kun je kort extra vermogen geven, waardoor je beslag nog gladder wordt gemixt. Bij deze mixer krijg je een ruime mengkom met een inhoud van 5,2 liter. Hiermee kun je gemakkelijk grote hoeveelheden bereiden. En dankzij de antispatdeksel hoef je je geen zorgen te maken over spetters tijdens het mixen. Dit bespaart je weer schoonmaakwerk achteraf. Bovendien schakelt de machine na 10 minuten automatisch uit na gebruik, waardoor de mixer energiezuinig en veilig in gebruik is. Met de Brabantia BBEK1092 kun je moeiteloos de lekkerste gerechten en bakcreaties maken, van licht en luchtig tot stevig en smaakvol. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop met deze veelzijdige en betrouwbare mixer!

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de handvatten op de ruime kom kun je de mengkom eenvoudig verplaatsen. Met de 8 standen kun je de snelheid aanpassen aan jouw bereiding.

Minpunten
  • Bij dit product ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Brabantia BBEK1092

Brabantia BBEK1092 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 33,5 cm
Breedte: 37,5 cm
Diepte: 20,5 cm
Inhoud: 5,2 l

Brabantia BBEK1092 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 8 standen.

Brabantia BBEK1092 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Brabantia BBEK1092:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak

Wij hebben onderzocht waar Brabantia BBEK1092 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines