Er komen jaarlijks veel nieuwe technologische producten op de markt en vaak volgen de modellen zich in snel tempo op. Voor jou als consument wordt het er daarom niet makkelijker op omdat je niet weet welke je nu het beste kunt kiezen. In deze vergelijking gaan we dieper in op de modellen Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4. 

Vraag jij je dus af welke van deze 2 modellen het meest aan jouw wensen voldoet en het beste koopt? Wij helpen jou hier graag bij door de Sony WH-1000XM4 en Bose Noise Cancelling Headphones 700 met elkaar te vergelijken en de specificaties en voor- en nadelen voor beide modellen op een rijtje te zetten.

In de zoektocht naar een nieuwe gadget let je vaak op diverse factoren en stel je jezelf de vraag: welk product voldoet aan mijn behoefte. In dit geval: de Bose Noise Cancelling Headphones 700 of de Sony WH-1000XM4?

Modellen kunnen wat betreft specificaties dicht bij elkaar zitten, maar uiteraard zijn er altijd verschillen. Soms is het daarom moeilijk om te kiezen! Wij geven jou de belangrijkste redenen om makkelijker voor één van deze 2 modellen te kiezen. Lees in dit artikel alle overeenkomsten en verschillen tussen Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 en vindt direct goede webshops waar je jouw favoriete model voor een goede prijs koopt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700Sony WH-1000XM4
Bekijk reviews & prijzen (affiliatielink)Bekijk reviews & prijzen (affiliatielink)

Vergelijk hier Bose Noise Cancelling Headphones 700 & Sony WH-1000XM4: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Elektronica aanbieders verbeteren continu hun producten, waarbij de techniek zich snel ontwikkelt. Veelvoorkomende verschillen tussen de modellen zoals de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en de Sony WH-1000XM4 gaan voornamelijk over factoren zoals design, techniek, levenduur en prijs.

Ontdek hier wat de goede en minder goede kanten van zowel Bose Noise Cancelling Headphones 700 als Sony WH-1000XM4 zijn. Je kunt dan precies zien welke van de 2 voor jou de beste eigenschappen bezit. Je wilt uiteraard een product kopen dat het beste aan je behoefte voldoet.

Hieronder bespreken we elk product afzonderlijk en zetten we de voor- en nadelen van zowel de Bose Noise Cancelling Headphones 700 als Sony WH-1000XM4 voor je op een rij! Ook geven we je enkele opties waar je beide producten voor een goede prijs kunt kopen.

Productomschrijving Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn hoogwaardige draadloze koptelefoons met geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie. Deze koptelefoons zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een premium geluidservaring en een uitzonderlijke ruisonderdrukking.

Deze koptelefoons hebben een strak en modern ontwerp met een slank profiel en een matte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en zilver en hebben een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens voor comfortabel langdurig gebruik.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 maken gebruik van een combinatie van actieve en passieve ruisonderdrukking om storende geluiden uit de omgeving te blokkeren en zo de luisterervaring te verbeteren. Met de Bose AR-technologie kunnen gebruikers ook audio-ervaringen combineren met augmented reality-apps en -platforms.

Deze koptelefoons zijn uitgerust met intuïtieve touch-bedieningselementen die gebruikers in staat stellen om de muziek te pauzeren, nummers over te slaan, het volume aan te passen en oproepen te beantwoorden zonder hun telefoon te hoeven pakken. De bedieningselementen zijn aanraakgevoelig en zijn op de rechteroorschelp geplaatst.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en hebben een lange batterijduur van maximaal 20 uur bij draadloos gebruik. Ze kunnen worden opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel en worden geleverd met een draagtas om ze veilig op te bergen en mee te nemen onderweg.

Over het geheel genomen bieden de Bose Noise Cancelling Headphones 700 een premium audio-ervaring met uitzonderlijke ruisonderdrukkingstechnologie en intuïtieve bedieningselementen, wat ze een uitstekende keuze maakt voor muziekliefhebbers en professionals die veel onderweg zijn.

Productomschrijving Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 zijn hoogwaardige draadloze koptelefoons met actieve ruisonderdrukking en geavanceerde audiofuncties. Deze koptelefoons zijn ontworpen voor audiofielen en professionals die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde luisterervaring en een comfortabele pasvorm.

De Sony WH-1000XM4 hebben een strak en modern ontwerp met een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens voor langdurig gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en zilver en hebben een opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijk transport.

De koptelefoons zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals DSEE Extreme, waarmee de audio-upscaling van gecomprimeerde bestanden verbetert. De Adaptive Sound Control-functie past het geluid automatisch aan de omgeving aan, zodat gebruikers altijd van de beste geluidskwaliteit genieten, ongeacht waar ze zich bevinden.

De Sony WH-1000XM4 maken gebruik van actieve ruisonderdrukking om omgevingsgeluiden te blokkeren en de luisterervaring te verbeteren. De Dual Noise Sensor-technologie detecteert omgevingsgeluiden en past de ruisonderdrukking daarop aan, zodat gebruikers volledig kunnen opgaan in hun muziek of telefoongesprekken zonder gestoord te worden.

De koptelefoons hebben intuïtieve touch-bedieningselementen op de rechteroorschelp waarmee gebruikers muziek kunnen pauzeren, nummers kunnen overslaan, het volume kunnen aanpassen en oproepen kunnen beantwoorden zonder hun telefoon te hoeven pakken. De Sony WH-1000XM4 zijn compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en hebben een lange batterijduur van maximaal 30 uur bij draadloos gebruik.

Tot slot worden de Sony WH-1000XM4 geleverd met een draagtas en een audiokabel om ook bekabeld te kunnen luisteren. De koptelefoons kunnen worden opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel en bieden een snelle oplaadfunctie waarmee gebruikers tot 5 uur afspeeltijd kunnen krijgen met slechts 10 minuten opladen.

Over het geheel genomen bieden de Sony WH-1000XM4 een ongeëvenaarde audio-ervaring met geavanceerde ruisonderdrukking en intuïtieve bedieningselementen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor audiofielen, professionals en iedereen die op zoek is naar een eersteklas koptelefoon.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 versus Sony WH-1000XM4: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Bose Noise Cancelling Headphones 700Voordelen Sony WH-1000XM4
Uitzonderlijke ruisonderdrukking: Een van de belangrijkste voordelen van deze koptelefoon is de uitzonderlijke ruisonderdrukkingstechnologie. De combinatie van actieve en passieve ruisonderdrukking blokkeert storende geluiden uit de omgeving en biedt een indrukwekkende luisterervaring, zelfs in lawaaierige omgevingen.
Intuïtieve touch-bedieningselementen: De Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben intuïtieve touch-bedieningselementen op de rechteroorschelp, waardoor gebruikers de muziek kunnen bedienen, oproepen kunnen beantwoorden en het volume kunnen aanpassen zonder hun telefoon te hoeven pakken.
Lange batterijduur en comfortabel ontwerp: De Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben een lange batterijduur van maximaal 20 uur bij draadloos gebruik. Bovendien zijn deze koptelefoons ontworpen met een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens voor langdurig comfortabel gebruik.
Uitstekende ruisonderdrukking: De Sony WH-1000XM4 heeft geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie die zich automatisch aanpast aan de omgeving van de gebruiker. Hierdoor worden omgevingsgeluiden effectief weggefilterd. Dit maakt deze koptelefoon perfect voor gebruik in lawaaierige omgevingen.
Uitzonderlijke geluidskwaliteit: De Sony WH-1000XM4 biedt uitstekende geluidskwaliteit, dankzij de geavanceerde audiotechnologieën die in deze koptelefoon zijn ingebouwd.
Lange batterijduur en snelle oplaadtijd: De Sony WH-1000XM4 heeft een batterijduur van maximaal 30 uur bij draadloos gebruik, wat betekent dat gebruikers de koptelefoon lange tijd kunnen gebruiken voordat ze deze moeten opladen. Bovendien ondersteunt deze koptelefoon snelladen, waardoor gebruikers tot 5 uur aan luistertijd kunnen krijgen.
Nadelen Bose Noise Cancelling Headphones 700NadelenSony WH-1000XM4
Matige batterijduur: De batterijduur van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 is ongeveer 20 uur bij draadloos gebruik, wat niet zo lang is in vergelijking met sommige andere draadloze koptelefoons in dezelfde prijsklasse.
Beperkte aanpassingsmogelijkheden: De Bose Noise Cancelling Headphones 700 biedt niet veel aanpassingsmogelijkheden voor gebruikers, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers die meer controle willen over de instellingen van hun koptelefoon. Hoewel de koptelefoon enkele aanpasbare functies heeft, zoals de mate van ruisonderdrukking en de EQ-instellingen, zijn er niet veel opties beschikbaar in vergelijking met andere koptelefoons.
Hoog prijskaartje: De Sony WH-1000XM4 is een relatief dure koptelefoon, en kan daarom een ​​beetje prijzig zijn voor sommige gebruikers die op zoek zijn naar een meer betaalbare optie.
Zwaar en onhandig ontwerp: De Sony WH-1000XM4 weegt ongeveer 254 gram, wat betekent dat het een relatief zware koptelefoon is. Sommige gebruikers vinden deze koptelefoon misschien ongemakkelijk om langere tijd te dragen vanwege het gewicht en de omvang.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (affiliatielink)
Webshop 2 – prijs(affiliatielink)
Webshop 1 – prijs (affiliatielink)
Webshop 2 – prijs(affiliatielink)

Wij hopen dat je na deze Bose Noise Cancelling Headphones 700 vs Sony WH-1000XM4 vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!