ZyXEL NAS kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste ZyXEL NAS vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van ZyXEL NAS servers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse ZyXEL NAS servers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Naarstig op zoek naar een ZyXEL NAS? Je bent op de goede plek beland. Wil jij altijd verzekerd zijn van een goede back-up voor tal van verschillende bestanden dan zijn de netwerkschijven van ZyXEl zeker iets voor jou. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding doet het apparaat precies wat die moet doen.

Wel zul je moeten inleveren op een aantal extra functies zoals het streamen van je favoriete films en series. Momenteel is het aanbod niet enorm groot waardoor de keuzevrijheid vrij beperkt is. Desalniettemin hebben we de beste apparaten voor je op een rij gezet. Lees snel verder en bekijk de review om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

1. ZyXEL NAS326

Een grote opslagcapaciteit is soms benodigd. Zeker als je met veel mensen foto’s, video’s en bestanden tot je beschikking hebt, moet ervoor gezorgd worden dat hier een gedegen back-up van gemaakt kan worden. Hiervoor kun je de ZyXEL NAS326 2-Bay aanschaffen.

Deze NAS-server van ZyXEL zorgt er namelijk voor dat je alle bestanden in een veilige omgeving hebt staan, waardoor je er ook vanaf een andere plaats bij kunt komen. Je kunt namelijk een persoonlijke cloud maken, waardoor je overal ter wereld aan jouw bestanden kunt komen.

Hiervoor is de ZyXEL NAS326 2-Bay voorzien van een sterke processor, wat ervoor zorgt dat jouw bestanden razendsnel overzet. Hierdoor kun je zelfs meerdere taken tegelijk uitvoeren.

Voor- en nadelen ZyXEL NAS326 2-Bay

De ZyXEL NAS326 2-Bay heeft een intern geheugen van 0,5 GB, wat uit te breiden is met verschillende harde schijven tot wel 24 TB. Hierdoor kun je altijd genoeg opslagcapaciteit realiseren voor jouzelf en het bedrijf waar je werkzaam bent.

Deze extra’s moet je echter wel nog apart aanschaffen, waardoor er een kleine kostenpost bij komt kijken. Echter kun je daarna alleen nog maar profiteren van alle voordelen, zoals de beschikbare back-ups en het bewerken van de bestanden binnen de opslagruimte.

Overal toegang tot jouw bestanden dankzij de Nas-server van ZyXEL.
Je kunt de opslagruimte eenvoudig vergroten door extra harde schijven.
Snel versturen van bestanden door de hoge overdracht snelheid.
De eigen opslagcapaciteit is veel te klein voor op een kantoor.

Meest gestelde vragen over ZyXEL NAS

Is er regelmatig een ZyXEL NAS server aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een ZyXEL NAS server aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding ZyXEL NAS server te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen ZyXEL NAS te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste NAS ZyXEL servers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen NAS ZyXEL server beschikbaar zijn zetten we die direct in onze ZyXEL NAS review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 ZyXEL NAS aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met ZyXEL NAS servers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Over ZyXEL NAS servers

ZyXEL is een bedrijf wat technologie samen laat komen met de behoeften van ieder mens. Hierdoor worden de producten steeds opnieuw aangepast, waardoor je ook steeds meer mogelijkheden kunt hebben. Zo blijft het praktisch en voegen ze ook daadwerkelijk wat toe aan jouw leven.

Hierbij moet ook rekening worden gehouden met de toekomst. Niemand zit immers te wachten op een dure aankoop die binnen enkele jaren niet meer te gebruiken is.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de NAS-server van ZyXEL. Ook hierbij veranderen de behoeften regelmatig, waardoor het apparaat uit te breiden moet zijn naar een hogere opslagcapaciteit.

ZyXEL maakt communicatie mogelijk

Met deze gedachte is ZyXEL continu bezig met veranderingen. Hierdoor is het bedrijf ook binnen een aantal jaar uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van netwerkproducten.

Om dit imago te kunnen houden moeten kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Hiervoor is communicatie een belangrijke factor.

Zonder deze communicatie kan ZyXEL immers nooit door ontwikkelen en worden de behoeften van de klanten over het hoofd gezien. Uiteindelijk is het overkoepelde doel om iedereen te kunnen verbinden, waarbij iedereen van alle gemakken voorzien is.

Uiteindelijk kan er voor ieder huishouden en voor ieder bedrijf een personal cloud gerealiseerd worden door middel van een NAS-server van ZyXEL, waarbij niet alleen de bestanden veilig staan, maar hier ook regelmatig in bewerkt kan worden. Daarom worden er altijd meerdere back-ups gemaakt, zodat er verschillende versies beschikbaar zijn.

Op deze manier blijft de gebruiker te allen tijde de baas over alle bestanden en verdwijnen er ook niet zomaar stukken tekst, video’s of foto’s. Als particuliere gebruiker wilt je immers altijd kunnen genieten van jouw vakantiefoto’s, zonder dat je hierbij lang door alle bestanden hoeft te zoeken en erachter moet komen dat de foto’s verdwenen zijn. Aan de hand van verschillende functies doorzoek je alle mappen, waardoor de bestanden snel gevonden zijn.

Wat is de beste ZyXEL NAS van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke ZyXEL NAS is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke NAS ZyXEL  is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste ZyXEL NAS dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop NAS ZyXEL direct te vinden in onze top 5 ZyXEL NAS.

Op deze manier wordt het heel makkelijk om de ZyXEL NAS beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de NAS ZyXEL die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste ZyXEL NAS vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

ZyXEL NAS in vergelijking met andere NAS-servers

Het gebruiken van een NAS-server wordt steeds populairder. Waar eerst voornamelijk bedrijven gebruik maakten van deze opslagruimte, zie je de NAS ook steeds vaker in een huishouden voor komen. Met een NAS-server van ZyXEL kun je overal een back-up mee maken, maar kun je daarnaast ook werken in de bestanden die je in de cloud hebt opgeslagen en heb je de mogelijkheid om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren.

Dit zie je ook terug in een NAS-server van WD. Deze krachtige server maakt het namelijk ook mogelijk om jouw bestanden direct naar jouw TV te streamen, waardoor je kunt genieten van hoge kwaliteit films en series.

Als je ook genoegen neemt met de basics, welke uit te breiden zijn door verschillende extra functies, is de ZyXEL meer dan voldoende voor jouw huishouden.

Mogelijkheden om de opslag uit te breiden

Kijkend naar de interne opslag van de NAS-server van ZyXEL is dit in eerste instantie heel weinig vergeleken met een NAS-server van QNAP of van WD.

Echter zijn er tal van mogelijkheden om de opslagcapaciteit uit te breiden, waardoor je zoveel opslag kunt creëren als je zelf wilt. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat een deel van jouw bestanden verloren gaat of dat het apparaat minder goede prestaties gaat leveren.

Je hebt dit immers zelf in de hand. Waar de meeste andere NAS-servers slechts gaan tot enkele TB geheugen, kan deze dus veel meer. Echter is het minder uitgebreid dat de NAS-server van Synology, welke zich voornamelijk gericht heeft op de middelgrote bedrijven.

Deze sector behoeft ook meer capaciteit, waardoor de server uit te breiden is met vier of meer harde schijven. Bij de ZyXEL draait het daarom voornamelijk om persoonlijke clouds en opslagplaatsen, waar je zelf bij kunt bekijken hoeveel je uiteindelijk nodig denkt te hebben.

Altijd alle bestanden bij de hand

Om een personal cloud te realiseren, is de NAS-server van ZyXEL echter wel een van de betere oplossingen. Je betaalt niet te veel voor de producten en kunt veel zelf instellen. Zo zijn er ook verschillende apps te verkrijgen in de app store, waardoor je bijvoorbeeld extra beveiligingen toe kunt voegen of zelfs verschillende streamingsdiensten erop kunt plaatsen.

Hierdoor heb je alle mogelijkheden bij de hand en wordt de server geheel aangepast aan jouw huishouden. Wanneer je bijvoorbeeld veel muziek luistert, kun je hiervoor een apart app op het apparaat zetten.

Ook de standaard opslagplaatsen, zoals Google Drive en Dropbox zijn eenvoudig te verbinden met jouw NAS-server. Zo kun je de back-up niet alleen op het apparaat maken, maar heb je ook de mogelijkheid om een extra back-up op jouw Drive te zetten, waardoor je nog sneller toegang hebt tot alle foto’s en video’s. 

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken