Xtorm powerbank kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Xtorm powerbank vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Xtorm powerbanks vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Xtorm powerbank? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een model dat uitstekend past bij je wensen en behoeften? Grote kans dat de Xtorm powerbanks van het moederbedrijf A-solar je hierin kunnen voorzien. Met een groot aanbod zijn de Xtorm powrbanks geschikt voor iedere type gebruiker en kun je zonder problemen je mobiele telefoon opladen. Eenmaal met een Xtorm mobiele lader kun je niet meer zonder.

Maak een keuze uit bijvoorbeeld de instapmodellen of de varianten welke uitermate geschikt zijn voor buitengebruik en outdoor tochten. De robuuste varianten van Xtorm zijn namelijk bestand tegen zowel water, stof en flinke valpartijen. Lees onze Xtorm powerbank review om een goede en weloverwogen keuze te maken.

1. Xtorm Pro Powerbank

Je hoeft nooit meer zonder stroom te zitten met de Xtorm Pro Powerbank AC. Dit model is namelijk niet alleen geschikt om jouw smartphone mee op te laden, maar kan er ook voor zorgen dat jouw laptop van stroom is voorzien.

Het kan voor ieder apparaat gebruikt worden, waarbij je beschikt over twee internationale stopcontacten. Met de schakelaar zet je het stopcontact eenvoudig aan of uit, waardoor je nog mer energie bespaart als er geen apparaten aanhangen.

De Xtorm powerbank is tevens voorzien van een USB-C poort en 2 USB-A poorten. Zo kun je altijd meerdere apparaten tegelijk opladen.

Voor- en nadelen Xtorm Pro Powerbank AC

De Xtorm Pro Powerbank AC is niet alleen een powerbank voor als je onderweg bent, maar kan ook als powerhub dienen. Zo kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, terwijl de powerbank zelf ook op wordt geladen via een stopcontact.

Hierdoor heb je veel mogelijkheden tot je beschikking, zonder dat dit je veel geld hoeft te kosten. Daarbij is jouw Xtorm powerbank ook goed beschermd. Er wordt namelijk een beschermhoes meegeleverd.

Door het hoge vermogen zou je zelfs je TV van stroom kunnen voorzien.
Er zijn meerdere USB-poorten en stopcontacten tot je beschikking.
Je kunt aan de hand van de indicator zien hoeveel stroom er nog over is.
Het formaat zorgt ervoor dat dit model niet eenvoudig is mee te nemen.

2. Xtorm Brick Powerbank

Jouw smartphone kan tot wel zeven keer van stroom voorzien worden door de Xtorm Brick Powerbank AC. Hierdoor hoef je voor een aantal dagen niet bang te zijn dat je met een lege batterij komt te zitten. Heb je meerdere apparaten bij je die van stroom moeten worden voorzien?

Dan kun je beide USB-poorten gebruiken. Hierdoor heb je altijd voldoende energie over en kun je jouw werkzaamheden op ieder moment van de dag hervatten.

Voor- en nadelen Xtorm Brick Powerbank AC

De Xtorm Brick Powerbank AC is uitgerust met een netstroom poort. Hierdoor is het mogelijk om jouw laptop op te laden. Je beschikt dus niet alleen over een volle batterij voor jouw smartphone, maar ook alle andere apparaten zijn binnen een kort tijdsbestek weer vol.

Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je voor verrassingen komt te staan met betrekking tot de batterij van de Xtorm powerbank zelf. Het digitale scherm geeft namelijk aan hoeveel stroom er nog over is, waardoor je weet wanneer je de powerbank weer op moet laden.

Je telefoon meerdere keren opladen zonder dat het apparaat leeg raakt.
Er is een mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden.
De Xtorm powerbank kan ook jouw laptop van stroom voorzien.
Je moet de Xtorm Brick altijd in een tas meenemen.

3. Xtorm Voyager powerbank

Als er een powerbank is die van veel gemakken voorzien is, is het de Xtorm Voyager Powerbank. Deze heeft namelijk niet alleen het vermogen om jouw telefoon een aantal keer van een volle batterij te voorzien, ook kun je aan de hand van de Power Delivery ervoor zorgen dat jouw laptop weer opgeladen wordt.

Hiervoor zijn verschillende USB-kabels verwerkt in de uitsparing aan de zijkant. Je hoeft hierdoor dus nooit meer bang te zijn dat je geen kabel bij de hand hebt.

Voor- en nadelen Xtorm Voyager Powerbank

De Xtorm Voyager Powerbank is ook voorzien van twee Quick Charge poorten. Hierdoor kun je, wanneer jouw telefoon dit ondersteunt, de snellaadfunctie inschakelen. Zo is jouw telefoon nog sneller vol. De vierde poort zorgt er tevens voor dat jouw laptop weer stroom heeft, zodat je ook jouw spelletjes kunt hervatten.

Alle kabels altijd bij de hand doordat deze in de Voyager verwerkt zitten.
Deze Xtorm powerbank is van alle gemakken voorzien.
Meerdere apparaten tegelijkertijd opladen door de vier USB-poorten.
Voor een iPhone is wel een aparte kabel nodig.

4. Xtorm Infinity Powerbank

De Infinity Powerbank USB-C 45W is een krachtige Xtorm powerbank welke het mogelijk maakt om verschillende apparaten van stroom te kunnen voorzien. Zo kun je niet alleen jouw smartphone of tablet opladen, maar is er ook de mogelijkheid om jouw laptop nieuwe energie te geven.

Hiervoor kun je wel maar maximaal 45 watt gebruiken, waardoor het voornamelijk bedoeld is voor een MacBook Air of Chromebook.

Met de Power Delivery kun je de apparaten zelfs extra snel opladen, zodat je nog sneller gebruik kunt gaan maken van jouw apparaten.

Voor- en nadelen Infinity Powerbank USB-C 45W

De Infinity Powerbank USB-C 45W heeft naast de Power Delivery nog drie extra poorten, waardoor je vier apparaten tegelijkertijd op zou kunnen laden. Als je de Xtorm powerbank alleen voor jouw smartphone gebruikt, kun je deze tot acht keer volledig opladen.

Dit is wel afhankelijk van het model dat jij hebt. Je hoeft ook nooit meer bang te zijn dat je jouw kabel bent vergeten. De powerbank is namelijk uitgerust met verschillende kabels, waardoor je altijd eentje bij de hand hebt.

Al je apparaten die weinig watt nodig hebben kunnen worden opgeladen.
Je kunt, wanneer jouw apparaten het ondersteunen, gebruik maken van de snellaadfunctie.
Altijd vier poorten tot je beschikking om apparaten van stroom te voorzien.
Om de Infinity sneller op te laden moet je een Power Delivery kabel aanschaffen.

5. Xtorm Limitless Waterproof

Voor verschillende outdoor avonturen is het van belang dat jouw apparaten goed beschermd zijn. Dit geldt niet alleen voor jouw telefoon, maar ook voor de Xtorm Limitless Waterproof Powerbank.

Dit model zorgt er immers voor dat jouw telefoon weer van een volle batterij voorzien is, waardoor water spetters niet gelijk het einde van het apparaat moeten betekenen.

Als je de Xtorm powerbank volledig opgeladen hebt, kun je jouw smartphone drie keer volledig opladen. Jouw tablet kan zelfs een keer opgeladen worden als je hierbij geen andere apparaten van stroom wilt voorzien. Wel kun je beide USB-poorten samen gebruiken, waardoor beide voor een deel opgeladen zijn.

Voor- en nadelen Xtorm Limitless Waterproof Powerbank

De Xtorm Limitless Waterproof Powerbank is voorzien van een robuuste behuizing. Hierdoor is het de ideale powerbank voor wanneer je veel buiten bent of aan het reizen bent. De Xtorm powerbank is hierbij bestand tegen een stootje en kan ook de waterspetters overleven. Als je in nood zit, hoef je alleen maar de ingebouwde zaklamp met SOS-functie in te schakelen, zodat anderen weten waar je bent.

Je hebt standaard een micro USB-kabel tot je beschikking.
De SOS-functie om in barre omstandigheden jezelf kenbaar te maken.
De powerbank is voor alle outdoor activiteiten te gebruiken.
Je kunt er uitsluitend jouw tablet en smartphone mee opladen.

Meest gestelde vragen over de Xtorm powerbank

Is er regelmatig een Xtorm powerbank aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Xtorm powerbank aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Xtorm powerbank te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Xtorm powerbanks te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Xtorm powerbank geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Xtorm powerbank beschikbaar is zetten we die direct in onze Xtorm powerbank review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Xtorm powerbank aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Xtorm powerbank vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Xtorm powerbank van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Xtorm powerbank is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Xtorm powerbank is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Xtorm powerbank dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Xtorm powerbank direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Xtorm powerbank beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Xtorm powerbanks die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Xtorm powerbank vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken