Woonwerkgemeenschap Hartelstein

Woonwerkgemeenschap Hartelstein is een Kringloopwinkel gelegen aan Hartelstein 204 in Maastricht.

Meer informatie over Woonwerkgemeenschap Hartelstein in Maastricht

Woonwerkgemeenschap Hartelstein is een Kringloopwinkel gelegen in Maastricht op Hartelstein 204.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Woonwerkgemeenschap Hartelstein is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Woonwerkgemeenschap Hartelstein neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein op de juiste plek. Bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Hartelstein 204 in Maastricht. Je kan Woonwerkgemeenschap Hartelstein telefonisch bereiken op: 31 43 364 5515 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloop-hartelstein.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein hebben ze alles.

Wil je weten wat Woonwerkgemeenschap Hartelstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woonwerkgemeenschap Hartelstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonwerkgemeenschap Hartelstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Woonwerkgemeenschap Hartelstein

Bezoekers bekeken ook