Wijkbedrijf Het Groenhuis

Wijkbedrijf Het Groenhuis is een Kringloopwinkel gelegen aan Madoerastraat 20 in Groningen.

Meer informatie over Wijkbedrijf Het Groenhuis in Groningen

Wijkbedrijf Het Groenhuis is een Kringloopwinkel gelegen in Groningen op Madoerastraat 20.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Wijkbedrijf Het Groenhuis is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Wijkbedrijf Het Groenhuis neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Wijkbedrijf Het Groenhuis op de juiste plek. Bij Wijkbedrijf Het Groenhuis kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Madoerastraat 20 in Groningen. Je kan Wijkbedrijf Het Groenhuis telefonisch bereiken op: 31 50 589 0881 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://wijkbedrijfhetgroenhuis.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Wijkbedrijf Het Groenhuis hebben ze alles.

Wil je weten wat Wijkbedrijf Het Groenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijkbedrijf Het Groenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijkbedrijf Het Groenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkbedrijf Het Groenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Wijkbedrijf Het Groenhuis

Bezoekers bekeken ook