WerkPro Hoogeveen

WerkPro Hoogeveen is een Kringloopwinkel gelegen aan Kanaalweg 5 in Hoogeveen.

Meer informatie over WerkPro Hoogeveen in Hoogeveen

WerkPro Hoogeveen is een Kringloopwinkel gelegen in Hoogeveen op Kanaalweg 5.

Op zoek naar een kringloopwinkel? WerkPro Hoogeveen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. WerkPro Hoogeveen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij WerkPro Hoogeveen op de juiste plek. Bij WerkPro Hoogeveen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Kanaalweg 5 in Hoogeveen. Je kan WerkPro Hoogeveen telefonisch bereiken op: 31 528 280 070 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.werkpro.nl/activiteiten/werkpro-hoogeveen/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij WerkPro Hoogeveen hebben ze alles.

Wil je weten wat WerkPro Hoogeveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WerkPro Hoogeveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WerkPro Hoogeveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WerkPro Hoogeveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. WerkPro Hoogeveen

Bezoekers bekeken ook