WD My Cloud NAS kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste WD My Cloud NAS vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van WD NAS servers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse WD My Cloud NAS servers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met de WD My Cloud NAS van Western Digital ben je op alle vlakken voorzien. Het hoog gerenommeerde merk biedt je WD My Cloud Home modellen voor verschillende doeleinden. Kies voor de standaard WD My Cloud of WD Cloud Mirror wanneer je al je foto’s, films en documenten kunt back-uppen.

Van volledige luxe genieten? Wellicht is de WD My Cloud EX2 Ultra geschikt voor jou. Je kunt namelijk ook je favoriete films en series bekijken met de ingebouwde mediaserver. Natuurlijk is het opslaan van bestanden ook geen enkel probleem. Omdat het aanbod relatief groot is en de keuze voor een WD NAS wellicht wat moeilijk kan zijn hebben we een top 5 voor je samengesteld.

1. WD My Cloud Home Duo 16TB

Met de WD My Cloud Home Duo 16TB creëer je een virtuele harde schijf, waarbij jouw bestanden direct vanuit de cloud beschikbaar zijn. Je hoeft hem hiervoor alleen maar aan te sluiten op het thuisnetwerk, waardoor je overal ter wereld jouw foto’s en video’s kunt bekijken.

Dit gebeurt allemaal door middel van twee harde schijven, waarmee jouw bestanden niet alleen veilig opgeslagen worden, maar ook gedupliceerd. Zo raak je nooit meer bestanden kwijt en heb je altijd een goede back-up. Alle bestanden die van jouw computer af komen worden zelfs drie keer op de schijven gezet.

Voor- en nadelen WD My Cloud Home Duo 16TB

De WD My Cloud Home Duo 16TB is een NAS-server van WD welke niet alleen jouw bestanden op kan slaan, maar ook alles kan streamen naar jouw TV. Hiervoor hoef je geen computer aan te zetten, het gebeurt allemaal via de server thuis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de bijgeleverde netwerkkabel, waardoor de NAS op het thuisnetwerk aangesloten wordt.

Je hebt overal waar je bent toegang tot jouw bestanden.
Eenvoudig streamen zonder tussenkomst van een computer.
A.h.v. de RAID-opstelling heb je jouw bestanden altijd veilig bewaard.
De NAS-server van WD is niet uit te breiden door middel van apps.

2. WD My Cloud EX2 Ultra 12 TB

Als je meer opslag nodig hebt om al jouw foto’s en video’s op te kunnen staan, is de WD My Cloud EX2 Ultra 12 TB tot jouw beschikking. Deze NAS-server van WD maakt niet alleen een uitgebreide back-up van al jouw bestanden, maar zorgt ook voor gegevensbescherming.

Hierdoor heb je niet alleen overal ter wereld toegang tot jouw bestanden, maar kun je er ook voor zorgen dat deze veilig blijven voor hackers.

Met de Plex app kun je deze bestanden ook streamen naar jouw TV, waardoor je op een groter scherm kunt genieten van jouw gemaakte video’s.

Voor- en nadelen WD My Cloud EX2 Ultra 12 TB

De WD My Cloud EX2 Ultra 12 TB schakelt automatisch uit wanneer je deze een tijd niet gebruikt. Hierdoor is het apparaat niet alleen functioneel, maar ook energiebesparend.

De opslagcapaciteit van deze NAS-server van WD is uit te breiden door een externe harde schijf of USB-stick aan te sluiten, waardoor je nog meer ruimte overhoudt voor jouw foto’s. Dit kan zeker van pas komen als je een fanatieke fotograaf bent op vakantie.

 Sterke processor zorgt voor dat taken tegelijkertijd worden uitgevoerd.
Je kunt er met meer dan 10 personen tegelijkertijd gebruik van maken.
Twee harde schijven van 6 TB meegeleverd zodat je direct van start kunt.
Niet door middel van een HDMI aan te sluiten op een TV of computer.

3. WD My Cloud EX2 Ultra 8 TB

De WD My Cloud EX2 Ultra 8 TB kan niet alleen thuis van pas komen, maar is ook geschikt voor een klein kantoor. Deze NAS-server van WD heeft namelijk een uitgebreide gegevensbescherming, waardoor jouw bestanden niet in handen van derden vallen.

De My Cloud app zorgt er daarbij voor dat je niet alleen thuis bij jouw bestanden komt, maar ook vanaf de andere kant van de wereld naar jouw foto’s en video’s kunt kijken.

De back-ups zijn namelijk overal ter wereld te bereiken. Zo kun je ook jouw uitgebreide filmcollectie razendsnel bekijken door deze te streamen naar jouw TV.

Voor- en nadelen WD My Cloud EX2 Ultra 8 TB

De WD My Cloud EX2 Ultra 8 TB is energiebesparend. Wanneer je een tijd geen gebruikmaakt van de NAS-server van WD schakelt deze namelijk automatisch uit.

Hierdoor blijft er nooit wat op de achtergrond meedraaien. Als je er na een tijd achter komt dat je te weinig ruimte hebt, kun je deze handmatig vergroten door er een externe harde schijf of USB-stick op aan te sluiten.

Hierdoor heb je niet alleen de twee 8 TB harde schijven van het apparaat zelf tot je beschikking, maar kun je de opslagcapaciteit zo groot maken als je zelf wilt.

Meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren zonder hierbij snelheid te verliezen.
Het geheugen is uit te breiden door externe harde schijven.
Overal ter wereld toegang tot jouw bestanden met de My Cloud app.
⨯  Naast streamen kun je de bestanden niet d.m.v. een kabel overzetten.

4. WD My Cloud Home 8TB

De WD My Cloud Home 8TB zorgt voor een persoonlijke cloud waardoor je overal ter wereld bij jouw bestanden kunt komen. Deze NAS-server van WD maakt namelijk niet alleen back-ups van al jouw foto’s en video’s, maar zorgt er ook voor dat je door middel van de My Cloud app toegang krijgt tot deze bestanden.

Je hoeft hierbij geen gebruik te maken van het thuisnetwerk, maar download alles direct vanuit de cloud. Daarnaast kun je eenvoudig streamen naar jouw TV, waarbij je een goede kwaliteit verkrijgt bij jouw video’s.

Voor- en nadelen WD My Cloud Home 8TB

Met de WD My Cloud Home 8TB is het meeslepen van een externe harde schijf verleden tijd. Je kunt gewoon via jouw smartphone naar jouw bestanden, zodat je alle foto’s kunt laten zien aan vrienden.

Zo kun je ook direct van jouw nieuwe foto’s en video’s een back-up maken, waardoor iedere herinnering direct bewaard blijft. Door de meegeleverde netwerkkabel kun je snel beginnen met het gebruiken van de NAS.

Je hoeft geen externe schijf meer mee te nemen om foto’s te laten zien.
Een groot werkgeheugen tot je beschikking voor meerdere mensen.
De NAS-server van WD kan meerdere zware taken tegelijk aan.
Je kunt de NAS niet extra beveiligen door middel van apps.

5. WD My Cloud Home 6TB

Voor de gemiddelde huishoudens kunnen er niet genoeg foto’s en video’s beschikbaar zijn van alle uitstapjes die gemaakt worden. In veel gevallen raken deze bestanden echter verloren, doordat ze nergens opgeslagen zijn als back-up.

Met de WD My Cloud Home 6TB kun je ervoor zorgen dat jouw foto’s eenvoudig terug te vinden zijn, door een eigen cloud te creëren waarin alles opgeslagen wordt.

Hiervoor is geen externe harde schijf nodig, maar komt alles op de NAS-server van WD te staan.

Voor- en nadelen WD My Cloud Home 6TB

De WD My Cloud Home 6TB is niet alleen gemaakt om een back-up te maken van jouw bestanden, maar kan ook dienen om films te streamen naar jouw TV of computer. Hierdoor kun je altijd jouw favoriete films en series kijken, zonder dat je hiervoor extra materialen voor aan hoeft te schaffen.

Eenvoudig films kijken vanuit de personal cloud van jouw WD NAS-server.
Je hoeft een back-up niet te pauzeren tijdens het streamen.
Kom overal bij jouw bestanden door de cloud.
Dit model is niet aansluitbaar op een TV door middel van een HDMI-kabel.

Meest gestelde vragen over de WD My Cloud NAS

Is er regelmatig een WD My Cloud NAS aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een WD My Cloud NAS server aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding WD My Cloud NAS server te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen WD NAS te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste NAS WD My Cloud geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen WD My Cloud Home NAS beschikbaar zijn zetten we die direct in onze WD My Cloud Home NAS review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 WD NAS aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met WD My Cloud NAS servers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste WD My Cloud NAS van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke WD My Cloud NAS is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke NAS WD is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste WD NAS dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop NAS WD My Cloud direct te vinden in onze top 5 WD NAS.

Op deze manier wordt het heel makkelijk om de WD My Cloud Home NAS beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de NAS WD My Cloud Home die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste WD NAS vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken