Vitamix blender kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Vitamix blender vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Vitamix blenders vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Vitamix blender? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een Vitamix blender kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Vitamix blenders, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Vitamix blenders verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, om het je makkelijk te maken hebben we een top 5 Vitamix blenders samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Vitamix blenders.

1. Vitamix Ascent A2500i

Als u graag uitgebreide gerechten maakt, of niet veel tijd heeft om lang bezig te zijn met gerechten dan is de aanschaf van een Vitamix een fijne oplossing. Met de Vitamix Ascent A2500i haalt u een van de beste apparaten in huis.

Het apparaat heeft een vermogen van 1200 watt, wat er toe leidt dat zowel harde als zachte ingrediënten eenvoudig vermalen kunnen worden tot een papje.

Behalve het sterke vermogen, kan het apparaat ook nog eens verbonden worden met een smartphone voor leuke extra’s. Het apparaat heeft daarnaast 10 extra automatische programma’s en 500 recepten.

Voor- en nadelen Vitamix Ascent A2500i

Bij de standaard programma’s kunt u de basis vinden voor het gebruik van het model, zoals bijvoorbeeld soep, sauzen en ijs. De Ascent A2500i start automatisch met het programma en stopt uit zichzelf wanneer het klaar is.

Zo hoeft u hem alleen maar te vullen en wachten tot het apparaat klaar is. Daarnaast is de kan van Tritan, zodat deze geen geur, kleur of smaakstoffen opneemt. Als het apparaat niet meer gebruikt wordt, mixt u eenvoudig water met wat afwasmiddel en kan het apparaat daarna opgeborgen worden.

Hij beschikt over een beveiliging, zodat het apparaat niet zomaar start.
Door de app heeft u de ruime mogelijkheid uit recepten.
Door het vermogen kan hij bijna alles vermalen.
Op hogere snelheden maakt hij veel geluid.

Beste keus Vitamix blender volgens Wilma,

“Dit model van Vitamix is een echte topper, door het strakke ontwerp en de krachtige functionaliteit kun je met gemak alle bladeren wegzuigen. Ik geef dit model een 8,5 score in de lijst van beste Vitamix blenders”

2. Vitamix Explorian E310

Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk dat er op de juiste manier gegeten wordt. Tegenwoordig komen hier vaak smoothies bij kijken, waar een blender een ideale uitkomst voor is. Met de Vitamix Explorian E310 haalt u een uitstekend model in huis.

De Explorian E310 heeft een vermogen van 1200 watt, wat er in resulteert dat het apparaat zonder moeite zowel harde als zachte ingrediënten vermaalt tot een mooi glad geheel.

Dankzij de bijgeleverde tamper is er de mogelijkheid om de hardere ingrediënten eenvoudig naar beneden te duwen, zodat deze ook fijn gemixt worden. Daarnaast beschikt hij over 10 standen, zodat elk ingrediënt op de juiste manier wordt vermalen.

Voor- en nadelen Vitamix Explorien E310

Met de Vitamix Eplorian E310 wordt de kracht en snelheid van een professionele blender in huis gehaald, zonder dat deze de grootte hiervan heeft. Door zijn compacte omvang kan het apparaat eenvoudig worden opgeborgen, zonder dat deze ruimte in beslag neemt.

Na het gebruik kunt u het apparaat eenvoudig schoonmaken. De Vitamix kan gevuld worden met water en afwasmiddel, waarna de mixstand wordt ingeschakeld. Laat hem even draaien en het apparaat is in een handomdraai weer schoon.

Het apparaat beschikt over 10 verschillende standen.
Dankzij zijn omvang kunt u hem overal kwijt.
Het apparaat beschikt over een sterk vermogen van 1200 watt.
De kunststof kan kan op de duur kleur, geur en smaakstoffen aannemen.

3. Vitamix Ascent A3500i RVS

Als u het fijn vindt om te kokkerellen in de keuken, dan wilt u natuurlijk de juiste apparatuur hebben. Een blender in de keuken is dan geen gemis. Met de Vitamix Ascent A3500i haalt u een van de beste modellen in huis.

Het apparaat heeft een vermogen van 1200 watt, wat al bovengemiddeld is. Maar behalve dit, heeft de Ascent A3500i nog een speciale optie. Hij kan namelijk verbonden worden met een smartphone.

Nadat dit is gebeurd, krijgt het apparaat nog eens de optie uit 10 extra automatische programma’s en 500 recepten. Op deze manier zit er altijd iets bij voor wat u wilt maken.

Voor- en nadelen Vitamix Ascent A3500i

Behalve het brede scala aan recepten en programma’s heeft de blender ook nog eens een rvs behuizing. Dit zorgt ervoor dat hij extra stevig en lang mee gaat.

Daarnaast is de kan gemaakt van Tritan, wat ervoor zorgt dat deze geen geur, kleur of smaakstoffen opneemt. Zo krijgt u altijd de juiste smaak bij uw gerecht. Na gebruik kan het apparaat gevuld worden met water en afwasmiddel en even gemixt worden zodat hij zichzelf reinigt.

Door de RVS behuizing gaat hij lang mee.
Dankzij de app de mogelijkheid uit 500 recepten en 10 extra programma’s
Hij beschikt over een beveiliging, zodat hij niet automatisch start.
Kan op hoge snelheid veel lawaai maken.

4. Vitamix TNC

Als u graag in de keuken aan de slag gaat om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, dan wilt u hier natuurlijk wel de juiste gerei voor in huis hebben. De aanschaf van een Vitamix blender is dan natuurlijk een ideale optie, waarbij de Vitamix TNC – Powerblender een echte aanrader is.

Het model heeft een vermogen van 1200 watt, wat in zijn productgroep bovengemiddeld is. Hiermee is hij uitermate geschikt om alle ingrediënten op de juiste manier te vermalen.

Doordat de Vitamix TNC beschikt over 10 verschillende snelheden is de Vitamix veelzijdig en klaart hij elke klus met een fantastisch resultaat. Vitamix blenders staan er dan ook bekend om zijn hoge kwaliteit en wordt om die reden door wereldwijde chef koks aangeraden.

Voor- en nadelen van de Vitamix TNC

Door de combinatie van het vermogen en het toerental, wat kan oplopen tot 37.000 toeren per minuut, kan in één handomdraai elk gerecht op tafel worden gezet. De blenderkan heeft een inhoud van 2 liter, waarmee voor het hele gezin een een maaltijd kan worden bereid.

De kan is daarnaast ook hittebestendig, zodat warme gerechten, zoals soepen meteen bereid en opgegeten kunnen worden. Na gebruik kan het apparaat eenvoudig worden schoongemaakt. U vult de blender met wat warm water en afwasmiddel, waarna u hem laat draaien. Even afdrogen en hij kan zo terug de kast.

Beschikt over meerdere standen voor varierende gerechten
Eenvoudig schoon te maken met wat water en afwasmiddel
Heeft een turbo functie voor extra snelle bereiding
De kan is van kunststof, dus kan kleur, geur en smaakstoffen opnemen

5. Vitamix – BarBoss Advance

Voor iemand die graag actief in de keuken bezig is, is het handig om de juiste gerei ter beschikking te hebben. Met de Vitamix Barboss Advance haalt u een uitstekend model in huis, die u voorziet in alle gemakken.

Het model heeft een vermogen van 850 watt, wat ervoor zorgt dat de Vitamix alle ingrediënten uitstekend vermaald. Het betreft hierbij een professionele blender, die ook uitstekend geschikt is om achter de bar te gebruiken.

De Barboss beschikt over 6 verschillende standen, zodat er verschillende gerechten mee bereid kunnen worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld sappen en ijs mee gemaakt, maar ook hardere ingrediënten gebruikt worden om een smoothie mee te maken. In combinatie met de ijscrush stand, is het de perfecte oplossing om eenvoudig verschillende gerechten te bereiden.

Door het vermogen van de Vitamix Barboss Advance in combinatie met het hoge toerenaantal bespaart het apparaat u een hoop tijd. De Barboss Advance heeft namelijk een maximaal toerental van 22.000 toeren per minuut. Dit is boven het gemiddelde van een vergelijkbaar model, waardoor de Vitamix een stuk fijner in de omgang is.

Voor- en nadelen Vitamix Barboss Advance

De kan heeft een inhoud van 2 liter, waardoor voor het hele gezin een gerecht kan worden bereid. Na gebruik kan de kan eenvoudig worden schoon gemaakt en opgeborgen. Het model kan door zijn omvang niet eenvoudig opgeborgen worden, maar door zijn strakke design zal hij zeker niet misstaan in de keuken.

geschikt voor professioneel gebruik
Verschillende standen voor veel variatie
Zeer mooi design, wat niet misstaat in de keuken
Maakt redelijk veel lawaai tijdens gebruik

Meest gestelde vragen over Vitamix blenders

Is er regelmatig een Vitamix blender aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Vitamix blender aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Vitamix blender te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Vitamix blender te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Vitamix blender geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Vitamix blender beschikbaar is zetten we die direct in onze Vitamix blender review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Vitamix blender aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Vitamix blender vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Vitamix blender van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Vitamix blender is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Vitamix blender de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Vitamix blender dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Vitamix blender direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Vitamix blender beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Vitamix blenders die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Vitamix blender vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.