Vitaminstore is voor jou de winkel om vitamines en andere supplementen aan te schaffen. Vitaminstore verkoopt meer dan alleen vitamines en supplementen. Je kunt hier ook terecht voor producten voor jouw persoonlijke verzorging en voeding en lifestyle. Wanneer je om jouw gezondheid geeft haal je jouw producten bij Vitaminstore. De vitamines en verzorgingsproducten die zij verkopen voldoen aan de hoogte kwaliteit en bevatten de best opneembare stoffen.

Wanneer je jouw aankopen bij de Vitaminstore doet kan je lid worden van de Vitamine Club. Je spaart dan punten bij elke bestelling die je doet die je vervolgens kan inwisselen voor korting. Tevens krijg je uitnodigingen voor exclusieve evenementen en je ontvangt 5x per jaar het vitaminmagazine per post. Het lidmaatschap is geheel gratis.

Doe een test bij Vitaminstore

Bij Vitaminestore kan je een vitaminetest laten doen om te kijken waar je een tekort aan hebt en dus verstandig is om deze als supplement bij te slikken. Deze test is gemaakt in samenwerking met orthomoleculair geschoolde health coaches. Zij kijken naar jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl, doelen en wensen. Na het doen van de test ontvang je binnen een paar minuten een een persoonlijk advies. Zo weet jij precies wat je nodig hebt aan supplementen voor jouw optimale gezondheid.

Vitaminstore kortingscodes en acties

Elke week zijn er weer veel nieuwe acties te vinden bij Vitaminstore. Zo kun je jouw favoriete producten met korting bij Vitaminstore kopen.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief van de Vitaminstore ontvang je af en toe ook nog een Vitaminstore kortingscode om te besteden in de winkel of in de webshop. Met de Vitaminstore black friday acties scoor je je spullen nog goedkoper! Dat is nog eens leuk inkopen doen.

(Telefonische) openingstijden Vitaminstore

De Vitaminstore openingstijden van de webwinkel zijn onbeperkt. Je kunt op elk moment van de dag jouw bestelling plaatsen. Op de website van de Vitaminstore lees je meer over onder andere de levertijd. Een bestelling die wordt gedaan op zaterdag zal misschien een iets langere verwerkingstijd hebben dan een bestelling doordeweeks. 

Op de website van de Vitaminstore vind je tevens de telefonische openingstijden om in contact te komen met de Vitaminstore klantenservice. Zij kunnen jou helpen met al jouw vragen. 

Vitaminstore retourneren

Je kunt je aankoop van de Vitaminstore retour sturen binnen 14 dagen na aankoopdatum. Dit is een wettelijk vastgestelde termijn. Winkels hanteren vaak een 30 dagen retour periode, dit staat dan aangegeven op hun website of op de aankoopbon. Wil je jouw bestelling van de Vitaminstore retourneren, lees dan goed de retour instructies door die je vindt bij jouw bestelling.

Heb je vragen over jouw bestelling neem dan contact op met de klantenservice van Vitaminstore.

Vitaminstore klantenservice: bellen en mailen

Er zijn diverse manieren om in contact te komen met de klantenservice van Vitaminstore. Voor de contactgegevens ga je naar hun eigen website, hier lees je ook meer over de wijze waarop je in contact kunt komen met ze. 

Wanneer je interesse hebt om te werken bij Vitaminstore adviseren we je om ook contact op te nemen met de Vitaminstore klantenservice. Zij kunnen jou van alle benodigde informatie voorzien.