Vermogen van Wim Kieft

€1,1 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Wim Kieft? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Wim Kieft verdient.

  1. Vermogen van
  2. Wim Kieft
Inhoudsopgave

Beroep

Voetbal analist

Geboortedatum

12 november 1962

Nationaliteit

-

Geboorteplaats

-

Bekend van

Voetballen, TV

Geschat vermogen

€1,1 miljoen

Wat is het vermogen van Wim Kieft?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Wim Kieft per jaar verdient als Voetbal analist? Wim Kieft, geboren in - is bekend van Voetballen, TV en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Wim Kieft is €1,1 miljoen. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Wim Kieft laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Wim Kieft jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Wim Kieft per jaar precies verdient. Dit is als Voetbal analist natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Wim Kieft doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Wim Kieft. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €1,1 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Wim Kieft precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €1,1 miljoen.

Het vermogen van Wim Kieft wordt geschat op €1,1 miljoen.

Wim Kieft is Voetbal analist van beroep en bekend van Voetballen, TV.