Vermogen van Warren Buffett

97miljard euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Warren Buffett? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Warren Buffett verdient.

  1. Vermogen van
  2. Warren Buffett
Inhoudsopgave

Beroep

Ceo/belegger

Geboortedatum

30-08-1930

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Omaha

Bekend van

Overnames/investeren/beleggen

Geschat vermogen

97miljard euro

Wat is het vermogen van Warren Buffett?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Warren Buffett per jaar verdient als Ceo/belegger? Warren Buffett, geboren in Omaha is bekend van Overnames/investeren/beleggen en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Warren Buffett is 97miljard euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Warren Buffett laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Warren Buffett jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Warren Buffett per jaar precies verdient. Dit is als Ceo/belegger natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Warren Buffett doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Warren Buffett. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 97miljard euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Warren Buffett precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 97miljard euro.

Het vermogen van Warren Buffett wordt geschat op 97miljard euro.

Warren Buffett is Ceo/belegger van beroep en bekend van Overnames/investeren/beleggen.