Vermogen van Warren Buffet

7,6 miljard

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Warren Buffet? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Warren Buffet verdient.

Beroep

Zakenman

Geboortedatum

30 augustus 1930

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Omaha

Bekend van

Investeerder

Geschat vermogen

7,6 miljard

Wat is het vermogen van Warren Buffet?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Warren Buffet per jaar verdient als Zakenman ? Warren Buffet, geboren in Omaha is bekend van Investeerder en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Warren Buffet is 7,6 miljard. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Warren Buffet laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Warren Buffet jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Warren Buffet per jaar precies verdient. Dit is als Zakenman natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Warren Buffet doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Warren Buffet. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 7,6 miljard is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Warren Buffet precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 7,6 miljard.

Het vermogen van Warren Buffet wordt geschat op 7,6 miljard.

Warren Buffet is Zakenman van beroep en bekend van Investeerder.