Vermogen van Sven Kramer

5,2 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Sven Kramer? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Sven Kramer verdient.

  1. Vermogen van
  2. Sven Kramer
Inhoudsopgave

Beroep

Schaatser/ ondernemer

Geboortedatum

23-04-1986

Nationaliteit

Geboorteplaats

Bekend van

Schaatssport

Geschat vermogen

5,2 miljoen euro

Wat is het vermogen van Sven Kramer?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Sven Kramer per jaar verdient als Schaatser/ ondernemer? Sven Kramer, geboren in is bekend van Schaatssport en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Sven Kramer is 5,2 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Sven Kramer laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Sven Kramer jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Sven Kramer per jaar precies verdient. Dit is als Schaatser/ ondernemer natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Sven Kramer doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Sven Kramer. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 5,2 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Sven Kramer precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 5,2 miljoen euro.

Het vermogen van Sven Kramer wordt geschat op 5,2 miljoen euro.

Sven Kramer is Schaatser/ ondernemer van beroep en bekend van Schaatssport.