Vermogen van Ron Brandsteder

€21 miljoen (2013)

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Ron Brandsteder? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Ron Brandsteder verdient.

Beroep

Presentator / radiopresentator

Geboortedatum

19-05-1950

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Amsterdam

Bekend van

mediawereld

Geschat vermogen

€21 miljoen (2013)

Wat is het vermogen van Ron Brandsteder?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Ron Brandsteder per jaar verdient als Presentator / radiopresentator? Ron Brandsteder, geboren in Amsterdam is bekend van mediawereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Ron Brandsteder is €21 miljoen (2013). Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Ron Brandsteder laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Ron Brandsteder jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Ron Brandsteder per jaar precies verdient. Dit is als Presentator / radiopresentator natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Ron Brandsteder doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Ron Brandsteder. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €21 miljoen (2013) is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Ron Brandsteder precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €21 miljoen (2013).

Het vermogen van Ron Brandsteder wordt geschat op €21 miljoen (2013).

Ron Brandsteder is Presentator / radiopresentator van beroep en bekend van mediawereld.