Vermogen van Michael Jordan

2.1 miljard euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Michael Jordan? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Michael Jordan verdient.

Beroep

Clubeigenaar

Geboortedatum

17-01-1963

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Brooklyn

Bekend van

Basketballen

Geschat vermogen

2.1 miljard euro

Wat is het vermogen van Michael Jordan?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Michael Jordan per jaar verdient als Clubeigenaar? Michael Jordan, geboren in Brooklyn is bekend van Basketballen en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Michael Jordan is 2.1 miljard euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Michael Jordan laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Michael Jordan jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Michael Jordan per jaar precies verdient. Dit is als Clubeigenaar natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Michael Jordan doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Michael Jordan. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 2.1 miljard euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Michael Jordan precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 2.1 miljard euro.

Het vermogen van Michael Jordan wordt geschat op 2.1 miljard euro.

Michael Jordan is Clubeigenaar van beroep en bekend van Basketballen.