Vermogen van Mark Wahlberg

350 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Mark Wahlberg? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Mark Wahlberg verdient.

Beroep

Acteur/ zakenman

Geboortedatum

5-6-1971

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Boston

Bekend van

Hollywood

Geschat vermogen

350 miljoen euro

Wat is het vermogen van Mark Wahlberg?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Mark Wahlberg per jaar verdient als Acteur/ zakenman? Mark Wahlberg, geboren in Boston is bekend van Hollywood en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Mark Wahlberg is 350 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Mark Wahlberg laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Mark Wahlberg jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Mark Wahlberg per jaar precies verdient. Dit is als Acteur/ zakenman natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Mark Wahlberg doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Mark Wahlberg. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 350 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Mark Wahlberg precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 350 miljoen euro.

Het vermogen van Mark Wahlberg wordt geschat op 350 miljoen euro.

Mark Wahlberg is Acteur/ zakenman van beroep en bekend van Hollywood.