Vermogen van marcel van dam

€ 2 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van marcel van dam ? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel marcel van dam verdient.

  1. Vermogen van
  2. marcel van dam
Inhoudsopgave

Beroep

Politicus

Geboortedatum

30 januari 1938

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Utrecht

Bekend van

Socioloog

Geschat vermogen

€ 2 miljoen

Wat is het vermogen van marcel van dam ?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat marcel van dam per jaar verdient als Politicus? marcel van dam , geboren in Utrecht is bekend van Socioloog en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van marcel van dam is € 2 miljoen. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en marcel van dam laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient marcel van dam jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel marcel van dam per jaar precies verdient. Dit is als Politicus natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die marcel van dam doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van marcel van dam . Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van € 2 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel marcel van dam precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2 miljoen.

Het vermogen van marcel van dam wordt geschat op € 2 miljoen.

marcel van dam is Politicus van beroep en bekend van Socioloog.