Vermogen van Jitse Groen

€414 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Jitse Groen? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Jitse Groen verdient.

Beroep

CEO van Just Eat Takeaway

Geboortedatum

2 juni 1978

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Delft

Bekend van

-

Geschat vermogen

€414 miljoen

Wat is het vermogen van Jitse Groen?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Jitse Groen per jaar verdient als CEO van Just Eat Takeaway? Jitse Groen, geboren in Delft is bekend van - en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Jitse Groen is €414 miljoen. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Jitse Groen laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Jitse Groen jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Jitse Groen per jaar precies verdient. Dit is als CEO van Just Eat Takeaway natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Jitse Groen doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Jitse Groen. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €414 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Jitse Groen precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €414 miljoen.

Het vermogen van Jitse Groen wordt geschat op €414 miljoen.

Jitse Groen is CEO van Just Eat Takeaway van beroep en bekend van -.