Vermogen van Hugo Borst

1 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Hugo Borst? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Hugo Borst verdient.

  1. Vermogen van
  2. Hugo Borst
Inhoudsopgave

Beroep

Presentator / televisiepersoonlijkheid

Geboortedatum

15-6-1962

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Bekend van

Televisiewereld / voetbal

Geschat vermogen

1 miljoen euro

Wat is het vermogen van Hugo Borst?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Hugo Borst per jaar verdient als Presentator / televisiepersoonlijkheid? Hugo Borst, geboren in is bekend van Televisiewereld / voetbal en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Hugo Borst is 1 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Hugo Borst laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Hugo Borst jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Hugo Borst per jaar precies verdient. Dit is als Presentator / televisiepersoonlijkheid natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Hugo Borst doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Hugo Borst. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 1 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Hugo Borst precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 1 miljoen euro.

Het vermogen van Hugo Borst wordt geschat op 1 miljoen euro.

Hugo Borst is Presentator / televisiepersoonlijkheid van beroep en bekend van Televisiewereld / voetbal.