Vermogen van frits van eerd

€114 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van frits van eerd? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel frits van eerd verdient.

  1. Vermogen van
  2. frits van eerd
Inhoudsopgave

Beroep

Ondernemer

Geboortedatum

25 maart 1967

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Veghel

Bekend van

Autocoureur

Geschat vermogen

€114 miljoen

Wat is het vermogen van frits van eerd?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat frits van eerd per jaar verdient als Ondernemer? frits van eerd, geboren in Veghel is bekend van Autocoureur en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van frits van eerd is €114 miljoen . Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en frits van eerd laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient frits van eerd jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel frits van eerd per jaar precies verdient. Dit is als Ondernemer natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die frits van eerd doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van frits van eerd. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €114 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel frits van eerd precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €114 miljoen .

Het vermogen van frits van eerd wordt geschat op €114 miljoen .

frits van eerd is Ondernemer van beroep en bekend van Autocoureur.